"Običan, malecki san" Milutina Obradovića u Modernoj galeriji

Izložba slika pod nazivom "Običan malecki san", akademskog slikara Milutina Obradovića iz Bijelog Polja, biće otvorena 13. novembra u Modernoj galeriji Podgorice. Organizator izložbe je JU Muzeji i galerije Podgorice.
Objavljeno: 09. 11. 2017 - 17:28 Promjenite veličinu teksta: A A A

Svečano otvaranje izlozbe biče u ponedeljak u 20h. U ime domaćina-organizatora pozdravnom riječju obratiće se direktor ustanove Galerije i muzeji Podgorice Sead Đokaj dok će izložbu otvoriti glumica Dubravka Drakić.

U činu otvaranja izložbe glumci CNP-a, Dušan Kovačevic i Vule Marković, a po tekstu autora izložbe Milutina Obradovića izvešće performans "Dodir i Nemir", uz pratnju hora kojim će dirigovati Miona Cvijovic.

Izložba "Običan malecki san" biće otvorena za posjetioce od 13.11. do 29.11.2017.

''Posebno mi je drago što je moja izložba pod nazivom "Obican malecki san" našla svoju adresu u ovako eminentnoj umjetničkoj ustanovi kao sto je Moderna galerija u zgradi muzeja Podgorice.

Posebno sam srećan i pun zadovoljstva što su moji dragi prijatelji glumci gospodja Dubravka Drakič, Dušan Kovačevic, Vule Marković, kao i dirigent Miona Cvijović punim srcem i profesionalnim zalaganjem, stali iza ovog velikog i značajnog likovnog projekta .

Dugujem im veliku zahvalnost i ovim putem upućujem poziv crnogorskoj i podgorickoj publici da prisustvuju svečanosti otvaranja izložbe "Običan malecki san", naglašava slikar Miulutin Obradović.

Milutin Obradović je rodjen 1979. U Bijelom Polju. 2002. je diplomirao na FLU-slikarstvo.

Komentari: 0

Novi komentar