Toni Cetinski: Skrhan sam, nisam skupio snagu da odem na sahranu

Pjevač Toni Cetinski nakon što je pregazio čovjeka u saobraćajnoj nesreći otkrio je zašto nije došao na sahranu, ali i da li od tada vozi automobil.
Objavljeno: 10. 11. 2017 - 11:30 Promjenite veličinu teksta: A A A

On je proteklog petka pregazio Ibrahima Kevljanina (62), a danas je održana sahrana. Međutim, pjevač nije došao. Za "RTL" dao intervju u kojem kaže:

- Razmišljao sam da li da dođem, međutim, nisam skupio snagu. Ne mogu. Skrhan sam. Nisam uopšte u Rovinju, niti u Istri i nisam dobro - kaže pjevač.

- Ne želim da se nikome desi ovo što se desilo meni, čak ni onima koji se usude da insinuiraju grozne stvari. Očito je to bio taj trenutak namenjen sudbinski da ja tad baš prođem tu. Baš sam, cijeli život sam - u nekom strahu od tih automobila jer to je nešto što čovjek samo misli da kontroliše potpuno - dodaje pevač.

Iako je objavljeno da će se, zbog potpisanih ugovora, 11. novembra pojaviti na koncertu u Cirihu – on je i taj koncert otkazao.

- Ne znam kako ponovno da stanem na pozornicu. Nema druge. Ja moram da pokušam da idem dalje, moram da živim, moram da se bavim ovim poslom - završava on.

 

blic.rs

Komentari: 0

Novi komentar