Poznatog komičara optužile koleginice za seksualno uznemiravanje

Američki komičar Luis C. K. (50) optužen je za seksualno uznemiravanje od strane pet žena.
Objavljeno: 10. 11. 2017 - 13:52 Promjenite veličinu teksta: A A A

Četiri od njih ispričale su za "Njujork tajms" da je komičar masturbirao tokom razgovora sa njima, dok je peta navela da je od nje zatražio da uradi isto. 

Komičarke Dana Min Gudman, Džulija Volov, Rebeka Kori i Ebi Šakner otvoreno su govorile o Luisu C. K., dok je peta zahtijevala da ostane anonimna. 

Gudmanova i Volova su ispričale kako ih je kolega 2002. godine pozvao u hotelsku sobu tokom festivala komedije u Aspenu i potom masturbirao pred njima. Još tri žene ispričale su slična iskustva. 

Kori je rekla da je komičar 2005. godine bio gost u TV emisiji u kojoj se i ona pojavila i zatražio od nje da uđe u prostoriju u kojoj se presvlačila kako bi mogla da ga gleda dok se samozadovoljava. 

Dodala je i da mu je oštro odgovorila dodajući da ima ćerku, piše BBC. 

Šakner je navela da je kolegu 2003. godine pozvala telefonom kako bi mu rekla da želi da bude gost u njenoj emisiji i tada primijetila da tokom razgovora sa njom masturbira. 

“Osjećala sam se veoma postiđeno”, ispričala je za Njujork tajms. 

Petu ženu je navodno uznemiravao devedesetih godina dok su zajedno radili na jednom šou programu. Luis ju je, kako ističe, pitao da ga gleda dok se samozadovoljava. Ona je zatim dodala da je pristala na njegov zahtjev iako je znala da je to pogrešno. 

“Zloupotrebio je svoju moć”, rekla je. 

Komičar je odbacio sve optužbe i nazvao ih “glasinama” kada su ga upitali za komentar tokom promocije njegovog filma “I love you Daddy” u Torontu. 

Juče je odjednom u Njujorku otkazana promocija pomenutog filma neposredno prije nego što je objavljena priča.

Komentari: 2

onanije nano dukljanin

10. 11. 2017 - 15:33

Od ovih zena cojek vise ne smije uzet stvar u svoje ruke .
Kačavenda

11. 11. 2017 - 11:16

Nije nego ja, Kačavenda
Novi komentar