Curb Your Enthusiasm, S09E06: Malerozno porukanje

Veliki „popravljač veza“ nagovorio je Martija i Džefa da pošalju ljutim draganama „slučajne namjerne poruke“ da ih odobrovolje. Nastao je pakao.
Objavljeno: 11. 11. 2017 - 14:03 Promjenite veličinu teksta: A A A

Vagina uvijek ščepa muškarčevo dupe – kaže Lion u šestoj epizodi nove sezone serije „Curb Your Enthusiasm“. Poslije 37 minuta krvavog verbalnog obračuna Larija i njegovih najboljih prijatelja sa pripadnicama „nježnijeg“ pola, ne preostaje nam ništa osim da se složimo – umirući od smijeha.

Epizoda „The Accidental Text on Purpose“ bila je mini-utakmica u nadgornjavanju muškaraca i žena. Larijevi prijatelji pokušali su da nadmudre djevojke i supruge koristeći njegove savjete. Jedno vrijeme su vodili. Onda je došlo do socijalne kataklizme koja se, standardno, slomila na Larijevim leđima.

Prvi savjet nije bio toliko loš. Nakon što je Ričard Luis preuranjeno nazvao novu djevojku sa „dušo“, Dejvid ga je natjerao da tako počne da oslovljava svakoga – od prijatelja do konobara. Ronda je odustala od raskida, misleći da Ričard ipak nije tako ozbiljno shvatio njihova dva sastanka.

Ronda je u tom momentu bila jedina koja nije prezrela Larija nakon večere kod Merilin, Martijeve nove djevojke. Nakon što je domodržnica poslužila bljutavu, nefiltriranu vodu uz jelo, Lari je uputio primjedbu. Naravno, svi ostali su ćutali. Ričard je sačekao da Merilin napusti sobu da bi rekao: „Zlatna ribica bi izvršila samoubistvo u ovoj vodi“. Lari je nastavio da pišti, pa je istjeran iz kuće.

Uslijedio je drugi savjet velikog „popravljača veza“. Lari je nagovorio Martija i Džefa da pošalju ljutim draganama „slučajne namjerne poruke“ kako bi ih odobrovoljili. Haos je nastao kada je Džefova žena, koja nije ni na sekund povjerovala u grešku, provalila Larijevu foru pred ostalim ženkama. Plač. Svi su dobili korpe osim Džef – jedini koji se Bogu moli da ga supruga ostavi.

Naravno, Lari je između dva savjeta priredio niz epizodica za pamćenje - primjenu pravila Divljeg zapada tokom leta avionom, neplaniranu erekciju zbog Sofije Loren, odbijanje „napada“ promoterke parfema u prodavnici, porukanje na prljavom automobilu sa nepoznatim komšijom... Nevjerovatno je kako je lako voljeti ovog maleroznog „ćelavog kretena“. 

M. I.

FOTO: screenshot

 

Komentari: 0

Novi komentar