Haos na ročištu ubici člana “Pink Pantera”

Porodica ubijenog Zorana Todorovića fizički je napala optuženog za njegovo ubistvo Aleksandra Jovića u prostorijama Višeg suda u Beogradu, piše Blic.
Objavljeno: 11. 11. 2017 - 16:55 Promjenite veličinu teksta: A A A

Poslije održanog pripremnog ročišta u zgradi suda u Katanićevoj ulici, otac, udovica i dvije ćerke ubijenog Todorovića napali su Jovića, koji je sprovođen u pritvor.

Pripremno ročište u postupku protiv Aleksandra Jovića, koji je optužen da je 8. decembra prošle godine za stolom u restoranu "Carska ohota" na Adi Huji ubio kuma Zorana Todorovića, označenog kao člana bande pljačkaša "Pink Panteri", održano je u Višem sudu u Beogradu.

Jović je na ročištu priznao da je ubio Todorovića. Prema riječima očevidaca incidenta zbog čega je na kraju intervenisala policija, prvo je jedna od tri žene iz porodice ubijenog Todorovića počela da vrišti: "Ubico, ubićemo te", i tada su redom nasrnuli na njega.

Zatim je ćerka pokojnog pokušala tečnošću iz flaše koju je držala u ruci da polije optuženog, dok je otac ubijenog pokušao ključem da ubode Jovića, koji je imao lisice.

Kako je "Blic" ranije pisao, Jović i Todorović su bili kumovi, ali su bili u lošim odnosima i nisu govorili. Ubijeni je bio na ručku sa prijateljima, a kum ga je pratio iz Zemuna do Ade Huje, gdje je i potegao "kratež" i sa više hitaca usmrtio na mjestu Todorovića. Prema riječima poznanika, problem je nastao jer je stradali Zoran dugovao novac svom kumu.

Brzom akcijom policije neposredno nakon pucnjave Jović je uhapšen i prilikom pretresa, policija je kod njega pronašla oružje kojim je ubistvo počinjeno.

(foto: Blic - Porodica ubijenog na mjestu zločina)

 

Komentari: 1

čačkam uvce

11. 11. 2017 - 18:24

Bolje je posle kosidbe trave rostiljati pod tresnjom negdje na sjeveu CG nego biti clan pantera.Miris trave I rostilja nikad nebih mjenjo za miris baruta I tamnice.Raj se svodi na idilu sjevera CG.
Novi komentar