Službenica granične policije puštena da se brani sa slobode

Službenica granične policije Vesna Todorović (51) koja se tereti za zloupotrebu službenog položaja, puštena je da se brani sa slobode, jer je pristala da sarađuje tokom daljeg postupka, saznaje Portal Analitika.
Objavljeno: 12. 11. 2017 - 16:08 Promjenite veličinu teksta: A A A

Službenici kriminalističke policije su prije dva dana lišili  slobode Karnelu Šćekić i njenu majku Vesnu Todorović, službenicu granične policije na prelazu Sukobin.

Vesna Todorović tereti se za zloupotrebu službenog položaja, a Karnela Šćekić za falsifikovanje isprava.

Todorovic je takođe u dužem vremenskom periodu kćerci odavala informacije sa sistema MUP-a o kretanju stranih državljana pretežno turskih za koje policija osnovano sumnja da pripadaju kriminalnim strukturama, a Šćekić je dobijene podatke prenosila dalje i za to uzimala novac.

Karnela Šćekić je i u Budvi, po prethodnim instrukcijama majke, predala falsifikovani pasoš, za štao je na ruke uzela tri hiljade eura, a kasnije joj je na račun uplaćeno još dvije hiljade.

Komentari: 6

koji ocaravajuci pogled

12. 11. 2017 - 17:20

Ja bi ovu osudio na polozaj a pomilovao za sve ostalo.
Žika guslar

12. 11. 2017 - 17:55

A nemojte se ljudi zezat', ovakvu mačku treba postaviti da vodi Dnevnik, ili najmanje vremensku prognozu u bikiniju! A što ste navalili na pravnu državu od lijepija žena, što ne udariste na grdne političare, a?
Dobar

12. 11. 2017 - 18:43

E jes opalila dobar selfi
pravda

12. 11. 2017 - 21:37

Greote ove od zakona ,tuge od tužioca,sramote od sudija !!! Šta je ovo kukala nam majka ,ka što jes ,kada nam se ovakvi nalaze u redovima zakona. Sigurno je otela nekom radno mjestoe ko bi to radio čestito,uh ...
pravda

12. 11. 2017 - 22:02

Nema komentara za ovu peksinulju
face buke

12. 11. 2017 - 23:28

Voli zivot i putovanja sa cerom . stvorila kontakte po Stambolu a te platice pandurske mrsave. Prica mi jedan njen kolega zandar sa granice posao do Ciriha 1 dan i otisla cijela plata za avion i jedno nocenje u HoStelu . Veliko je to iskusenje cucis u onu kucicu a pored tebe svakodnevno prolaze skupi auti i luksuzna roba a ti jedva sastavljs za leba i pastetu .
Novi komentar