Pešić Demokratama: Nema Cetinjanina koji vas s prezirom ne komentariše

Predsjednik Savjeta mladih DPS Nikola Pešić smatra da u Crnoj Gori nikad do sada nije postojala “nečojska, anticrnogorska i antiljudska kampanja kakvu Demokrate vode na zvaničnom Facebook nalogu protiv gradonačelnika Prijestonice Cetinje Aleksandra Bogdanovića.
Objavljeno: 12. 11. 2017 - 19:32 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako ističe, nema Cetinjanina koji nije sa gađenjem i prezirom komentarisao njihov video uradak.

“Dokle god istini ne pogledate u oči i shvatite da to što vas po društvenim mrežema nazivaju kukavicama, što vas ismijavaju i što vam spočitavaju da se nesojski ponašate, nema nikakve veze sa nama, već je to odgovor vaše generacije koja posmatra šta radite, i na njima svojstven način izražava protest protiv vašeg ponašanja, bićete u zabludi koja vas vodi pravo u novi izborni poraz”, cijeni Pešić.

Prema njegovim riječima, DPS osuđuje takav kukavičluk, primitivizam i prostotu, a sa političke strane ne mogu a da ne vide i nešto pozitivno u, kako navodi, posrnuću Demokrata.

“Taj video uradak vas je ogolio i pokazao da nije samo problem u vašim prljavim političkim biografijama, već da ste vi kukavice koje se u panici i za slamku hvataju, ne videći pogubne posljedice svojih paničnih poteza.  Komičan je vaš umišljaj o sopstvenoj veličini. Zamišljate da Milo Đukanović treba da ide na duel sa Bečićem, koji je za četiri godine tri puta potučen do nogu?! Od gradskih izbora u Podgorici, preko onih kada ga je Srđa Milić deklasirao, do prošlogodišnjih parlamentarnih na kojima je imao četiri puta manje glasova nego Demokratska partija socijalista. Zato mu “ne basta” da se vama bavi, sem da vas podsjeća ko ste i šta ste. Ali meni „basta“ da vam poručim da političke oceubuce, konvertite i one koji kriju ko su šta su, od kojih su, Crna Gora je vazda prezirala ili što je još gore, sa njima se sprdala”, poručio je Pešić.

Komentari: 10

Ct stari

12. 11. 2017 - 19:55

Preziremo vodju i oca vodje ovo je mali grad i u njemu se sve zna
?

12. 11. 2017 - 22:54

Sa pilicima 7-og bataljona Cetinjani? NIKAD !
CETINJE

13. 11. 2017 - 08:38

NE VOLI MAFIJU
Rejna

13. 11. 2017 - 11:39

Bravo! Demagozi da imaju obraza ne bi se sa njihovim mentorima pripadnicma ozloglasenog sedmog bataljona pojavili na Cetinju.. ne bi njihov potpredsjednik cija je majka bila na listi radikala istog tog Seselja kojeg povezuju sa Djukanovicem, krocio na sveto tlo Cetinja!
sorela

13. 11. 2017 - 11:40

Njihove rijeci nemaju vrijednost, njihovi klipovi su zlonamjerni pokusaj demoralosanja gradonacelnika Bogdanovica nisu svjesni da na taj nacin samo pljuju sebe !
Karlito

13. 11. 2017 - 12:04

Nema osobe u Crnoj Gori koja Demagoge ne gleda sa gadjenjem i prezirom, i nije ni cudo obzirom na njihovo ponasanje!
Dali

13. 11. 2017 - 12:10

Demagozi su dosadili svojom pricom svima i zaista je nebitno sta oni zele reci, saopstiti...
Tarik

13. 11. 2017 - 12:26

Pesic je poentirao Demokratama, sah-mat im je zadao, jer ogulio je istinu o njima i rekao ono sto Demokrate najvise boli a to je da klipovi koji su na drustvenim mrezama je obicni narod radio jer tako ga vide a oni su to htjeli da podmetni DPS-u ...to je samo dokaz koliko su slabi !
Lidija

13. 11. 2017 - 12:29

Od Demokrate samo se moze ocikvati prostakluk i vrijedjanje porodica kako bi skrenili paznju na sebe !
Olivera

13. 11. 2017 - 12:32

Oni vode samo negativnu kampanju jer sta oni imaju da kazu a da je pozitivno i da je nesto za dobrobit Cetinjana, nista ! Zato i vode kapanju zasnovanu na napadima, uvredama, izmisljenim aferama !
Novi komentar