Crnogorska nedjelja mode

Zablistali domaći kreatori

Drugo veče Crnogorske nedjelje mode koje je održano u podrumu vina ,,Šipčanik“ obilježile su kolekcije crnogorskih kreatorki Jelene Roganović-Đurić, Nade Pavlović i Milene Vujačić, kao i brendova Entoni Morato, I end I i Valone fešn grup.
Objavljeno: 13. 11. 2017 - 06:50 Promjenite veličinu teksta: A A A

Crnogorska kreatorka Jelena Roganović-Đurić predstavila je kolekciju ,,Dres kod“, sa 15 kreacija.

 - Modeli su uglavnom za svečane i poslovne prilike, neobični su i nesvakidašnji. Svi detalji su ručno izrađeni, što je već prepoznatljivo kada je naš brend u pitanju - kazala je za Pobjedu nakon revije Jelena Roganović-Đurić.

Ručni rad

Dodala je da ovoga puta dominiraju pastelne boje.

- Modeli nijesu bili nimalo laki za šivenje, a većina je ručno rađena. Kolekcija sadrži uglavnom kreacije za svečane i poslovne prilike - ispričala je ona.

Dodala je da će dame koje planiraju odlazak na svečani doček Nove godine sigurno pronaći nešto za sebe.

Pistom su prošetale i manekenke Nade Pavlović za brend Esperanca. Njena kolekcija nosi naziv ,,Dva šešira“ a dominirali su crno-bijeli modeli.

Brend Entoni Morato prikazao je svoje viđenje mode za muškarce za sezonu jesen-zima. Prsluci, sakoi, pantalone i prepoznatljiva obuća sa potpisom brenda privukli su veliku pažnju prisutnih.

13model-dejana-lukic

Dizajnerski tim Valone fep grupe predstavio je kolekciju svečanih haljina za posebne prilike.

Veče je zatvorila Milena Vujačić kolekcijom ,,Milena“. Ona je ovoga puta napravila izuzetak pa je pored ženskih modela koji su dominirali predstavila i jedan elegantno odjeven muški model.

Večeras finiš

Završno veče Crnogorske nedjelje mode biće priređeno večeras od 20.30 sati u Podrumu vina „Šipčanik“.

Kolekcije će predstaviti Sanja Bobar, Giorgio Magnani-BaldininiSantoni-Antonelli by Tenero Fashion i Verica Rakočević.

Zaštitna lica manifestacije su manekenke Ana Jovanović, Lena Radonjić, Sandra Barović, Tea Mitrović, Jovana Šuškavčević i aktuelna mis Crne Gore Tea Babić, kao i manekeni Marko Marković, Boško Radulović, Balša Zajić i Miloš Dragaš.

 

Pobjeda

Komentari: 0

Novi komentar