Danas novi sastanak dijela opozicionih partija

Predstavnici građanske opozicije razgovaraće danas o aktuelnoj političkoj situaciji u prostorijama Demosa u Podgorici.
Objavljeno: 13. 11. 2017 - 07:30 Promjenite veličinu teksta: A A A

To će biti njihov treći sastanak, a prethodna dva održana su u prostorijama Demokratske Crne Gore i Socijalističke narodne partije.

Sastanku će prisustvovati predstavnici Demosa, Demokratske Crne Gore, Socijalističke narodne partije, Građanskog pokreta URA i Socijaldemokratske partije.

Nakon poslednjeg sastanka koji je održan 16. oktobra, saopšteno je da građanska opozicija ne odustaje zahtjeva za održavanjem prijevremenih izbora.

"Izbori u skladu sa preporukama OEBS-a i drugim predlozima opozicionih političkih subjekata u cilju suzbijanja izbornih manipulacija, garant su političke i instuticionalne stabilnosti u Crnoj Gori“, poručile su tada Demokrate, SDP, Demos, SNP i URA.

Oni su ocijenili da je vlast, pozivom za posredovanje OEBS-a, priznala postojanje duboke političke krize koju je mjesecima negirala.

Komentari: 3

Fipy

13. 11. 2017 - 07:48

Ovo su lezilebovici koji, osim Demokrata, nemaju cenzus. A i Demokrate doživljavaju strašan pad rejtinga, posebno posle kampanje koju vode poslednjih dana.
Gosa

13. 11. 2017 - 07:49

Ovo je manji dio opozicije. Sa jedne strane su DF sa 18 poslanika, UCG sa dva i poslanik Damjanović, što je 21, a sa druga 18
Rukfaš

13. 11. 2017 - 11:44

Opet kafica, osmjesi, slikanje, zezanje, po koji vic i saopštenje o jedinstvu.
Novi komentar