AKCIJA POLICIJE

Specijalci vrše pretrese u Podgorici, oduzeti droga, oružje, vozila

Specijalne policijske snage su rano jutros obavili pretrese na šest lokacija u Podgorici gdje žive i koje koriste bezbjednosno interesantne osobe. Policija je prilikom pretresa pronašla drogu, oružje, vozila, skupocjene satove..Objavljeno: 13. 11. 2017 - 12:45 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su, sa pripadajućim Odjeljenjem bezbjednosti Danilovgrad, danas, 13.11.2017. godine u jutarnjim časovima, izvršili pretres stanova i drugih prostorija koje koristi šest bezbjednosno interesantnih lica: Ž.B. (48), M.M. (24), M.Š. (32), S.K. (35) i D.Č. (43) iz Podgorice i V.S. (29) iz Danilovgrada“, saopšteno je za Portal Analitika iz Uprave policije.

Pretresi stanova i drugih prostorija su izvršeni u konsultaciji sa nadležnim tužiocem a nakon pribavljenih naredbi od strane istražnog sudije.

Prilikom pretresa oduzeti su osam mobilnih telefona, više SIM kartica, dvije ručne radio veze marke „Kobra“, dva skupocjena sata marke „Rolex“ i „Viceroy“, metalni boks kao i određena količina supstance za koju se sumnja da je sintetička droge.

Pretresom stana Ž.B. pronađen je i oduzet pištolj marke „RR 51“, dok je od S.K. oduzeto putničko motorno vozilo.

Svi oduzeti predmeti i stvari će u daljem toku postupka biti predmet odgovarajućih vještačenja.  

Komentari: 0

Novi komentar