Predsjedništvo DF-a

Tvrde da je Katnić prijetio Šojguu i Lavrovu

Predsjedništvo Demokratskog fronta posljednji nastup Milivoja Katnića formulisan kroz nevaspitano i na momente primitivno saopštenje, u kojem se prijeti ministru inostranih poslova Ruske Federacije Sergeju Lavrovu, doživljava kao agoniju specijalnog državnog tužioca uhvaćenog u mreži sopstvenih laži, ocijenjeno je iz DF-a. 
Objavljeno: 13. 11. 2017 - 13:14 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Upravo je saopštenje Milivoja Katnića u kojem on traži da Rusija ispuni “međunarodne obaveze”, dokaz da je on na saslušanju Milana Kneževića, prijetio Sergeju Lavrovu i Sergeju Šojguu, upućujući im psovke i neartikulisane krike koji su odlijegali hodnicima tužilaštva”, kaže se u saopštenju DF-a.

Zato DF još jednom javno pita ko je organizator državnog udara, Širokov ili Šišmakov, jer je nakon odgovora ministra Lavrova jasno da jedan čovjek istovremeno ne može imati dva identiteta, osim u optužnici Milivoja Katnića.

“A pošto se specijalni tužilac kune u nekakve materijalne i personalne dokaze, pozivamo ga da ih sve pokaže pred crnogorskom javnošću. Posebno insistiramo da pokaže fotografije na kojima se vide Andrija Mandić i Milan Knežević sa Širokov - Šišmakovim, da objavi prisluškivane razgovore Andrije Mandića i Milana Kneževića sa Širokov - Šišmakovim, jer je očigledno da više nije dovoljan dokaz to što je “ Edi naš drug”. Ali izgleda koliko god je Edi bio naš drug po tvrdnjama druga Sinđe, očito je najbolji drug bio sa Milivojem Katnićem”, ističe se u saopštenju.

Upravo je svjedok saradnik izjavio da je Edi imao svoje ljude u tužilaštvu, policiji i sudstvu, tako da mi više nemamo dilemu da je Milivoje Katnić bio najbolji Edijev drug. Ništa je drugarstvo Edija i Sinđe, prema drugarstvu Edija sa Milivojem, koji ne samo što je izdao DF, nego je izdao i Edija.

“Ovakvu optužnicu niko nije mogao sastaviti osim osobe koja je svakodnevno bila na vezi sa Edijem, i znala detalje “genijalnog” plana,  a to ne može biti niko drugi osim Milivoja Katnića, koji je kao deklarisani rusofil pristao da radi za interese panslavizma, a onda je dan uoči državnog udara izdao Rusiju, DF i našeg Edija. Zato donekle i razumijemo što Milivoje i Sinđa nikako da usklade svoje priče, pošto je intenzitet terapije koju dnevno uzimaju različit, tako da nama ostaje da konstatujemo kako je Rusija odlično prošla, jer je Cisko Kid iz Bajramovice sa svoja dva pištolja mogao da je izgori, samo da mu je Edi još jednom rekao”, zaključuje se u saopštenju. 

Komentari: 9

Nebuloze Iz straha

13. 11. 2017 - 13:20

Mislim da ni Kara iz SDP u ovo ne vjeruje. Da, ovi su u panici jer znaju da postoje jasni dokazi o njihovom pokusaju zlocina. Znaju da vecina Crne Gore zna sto su pokusali uciniti, ali dio tih (npr SDP) ne zeli da prizna iz uskih razloga
Katnić govori istinu!

13. 11. 2017 - 13:37

To što se oko toga diže prašina je zato što je Katnić dobar u svom poslu. Da nije njega trebalo bi ga izmisliti. Katniću hvala ti što postojiš!!!
Tesla

13. 11. 2017 - 13:43

Za vas DF-ovce preporucujem film: "prohujalo sa vihorom".
Расскажите нам сначала

13. 11. 2017 - 13:55

Braćo i sestre iz DF -a... Objasnite prvo javnosti kako to da ste vi tvrdili na isto jednoj takvoj vašoj senzacionalističkoj konferenciji za medije da su Eduard Šišmakov i Vladimir Popov - "izmišljeni Rusi od strane režima" s ciljem da vam napakoste na "pravdi Boga" - kad niko manje do ministrra spoljnih poslova Ruske Federacije, tavaršča Lavrova u odgovoru nekom deputatu pismeno ustvrdi da oni itekako POSTOJE i da će ih oni "braniti" ili tako nešta, ma šta to značilo ?! Drugo, zašto je Medojević na jednoj od vaših izbornih kampanja pozivao vlast " da, ako smiju pomenu javno pomenu koja to strana država stoji iza DF-a i podržava ga" ? Kad je dobio odgovor da je to Rusija, onda je naglo zaćutao. ..? Otkud vam onoliki novac, ko vam je to i na koji način dao i za koje svrhe ? Zašto ste pozivali narod na "opkoljavanje" premijera, na "čekanje naređenja iz vrhovne komande", ko je trebao da izdaje ta naređenja? Šta je značilo "da će haos biti samo u premijerovom kabinetu ?
Ocaj

13. 11. 2017 - 14:35

Je li moguce da im nista ubjedljivije nije ostalo ?
Oboje

13. 11. 2017 - 14:35

Ko ovima iz DF jos nesto vjeruje, Pa misli li iko normalan sa gram mozga da ce Rusija ili bilo koja druga sila priznati ucesce njihovih obavestajaca uakcijama za interese svojih vladara.
Milutin

13. 11. 2017 - 14:43

LAZOVI.
Sismakov,Sirokov

13. 11. 2017 - 14:45

Ako napravite upit na Google o identitetu ove osobe, bice svima jasno o cemu se radi. Evo neki clanci koji se time bave: http://www.telegraph.co.uk/news/2017/08/28/surveillance-photos-show-russian-intelligence-officers-plotting/ ; https://news.sky.com/story/russia-linked-to-election-day-coup-plot-in-montenegro-10775786 ; http://www.balkaninsight.com/en/article/montenegro-coup-suspect-was-russian-spy-in-poland--02-21-2017 ODGOVORI
Ruski izmecari

14. 11. 2017 - 06:24

Iako nikada nisam bio za DF, niti cu IKADA biti, mene je SRAMOTA da mi imamo ovakve "politicare" u nasoj Crnoj Gori! Ne mogu da vjerujem jos uvijek da neko moze da mrzi SVOJU zemlju kao ovi imbecili iz DF-a i da otvoreno SLUZI interesima strane drzave! Kao sto rece jedan dobri cica iz Beograda u Septembru: "Vi Crnogorci ste smesni; mi Srbi ovu izdaju nikada ne bi dozvolili." Na kraju ih je nazvao "ruskim ********" koje ce istorija suditi. Jedan drugi cestiti Srbin, general major u penziji, jasno kaze da Srbija mora da saradjuje sa Crnom Gorom kao sa bratom i da ne smije ruskim slugama da dozvoli da zakrve ova dva naroda. Ja mogu samo da kazem iz njegovih usta u Bojzje usi! Amin!
Novi komentar