DPS Kotor

Dragica Perović da pokaže poštovanje prema koleginici

Dragica Perović nije porekla ništa od kritika koje su upućene lokalnoj vlasti u Kotoru. Umjesto toga, iskoristila je medijski prostor da se osiono obračuna sa našom mladom odbornicom pokušajem da je diskvalifikuje na račun godina i njene procjene doprinosa radu našeg odborničkog kluba, navodi se u reagovanju OO DPS-a Kotor.
Objavljeno: 13. 11. 2017 - 17:11 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Politikanstvo i trućanje spočitava, a politikanstvom odgovara, bez argumenata, i ne daje odgovore na pitanja, a imala je priliku da nam odgovori da li je šampion u odlaganju sjednica u posljednji trenutak SMS porukama. Perović zaboravlja da je kao odbornica opozicije bila maksimalno uvažavana, da su njeni predlozi razmatrani i sprovođeni. I pored toga, ostaće upamćena po izjavi „došlo je mojih 5 minuta“, ne dajući pravo odbornicima DPS-a da iskoriste svoje poslovničko pravo.

Ovakav rječnik govori samo o Dragici Perović, njenom bontonu i demokratskom kapacitetu. Neka je na čast njoj i partiji koja je imenovala odnos prema mladoj osobi, i koleginici odbornici, iako joj je teško to da prihvati. Moraće prije ili kasnije da shvati da je predsjednik/ca skupštine prvi među jednakim odbornicima, ali tako je kada je pogrešno shvatila svoj angažman - zaključuju iz opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Kotor.

Komentari: 7

zorka

13. 11. 2017 - 17:26

Mislim da je suvisno govoriti o casti onih kojih su trenutno na celu Kotora.. Jos uvijek nisu rekli da li je Jokic imao drzavljanstvo Srbije u trenutku izbora za mjesto gradonacelnika Kotora ! a, ono sto me je tek ''iznenadilo'' je da su kljuceve grada dali cerki od covjeka koji je glumio u sramnom spotu u kojem se podsmijevaju Aleksandru Bogdanovicu ! a, inace za one koji nisu znali se taj kljuc daruje najboljem uceniku u protekloj godini.. a, njegova cerka ima tek 6 mjeseci ! toliko.
Niksa

13. 11. 2017 - 17:29

Samo i ukoliko priznaju da su zaposlili preko 70 ljudi upravo zbog toga sto su pristalice Demagoga, onda mozemo pricati ! Njihove rijeci svakako nemaju vrijednost i nijednom do sada nisu dali konkretan odgovr na bilo koje pitanje.. standarno idu principom ''kisa oko Kragujevca''... mozda vole Kragujevac, jer im je gradonacelnik bio drzavljanin Srbije do skoro, pa im je to urodjeno.
Murcielago

13. 11. 2017 - 17:29

Smatram da ovakvo ponasanje je krajnje maliciozno, izuzetno neprofeionalno te da postovanje koje je izostalo, doticne Dragice, moralo je ostati zapazeno. DPS je, kao i uvijek cinjenicnim iizlaganjem zakljucio ono sto svi mi gradjani jesmo, a to je da greske se vise ne mogu prastati!
Dragica i SDP

13. 11. 2017 - 17:29

Dragica Perovic je "ugledna parlamentarka" i dobra koleginica SDP-a. Zajedno dijele vlast
Teona

13. 11. 2017 - 17:35

Dragica je pribjegla dobro poznatoj taktici napad je najbolja odbrana , jer samo se time mogla posluziti jer za sve drugo nije ni smjela da se upusti u diskusiju jer zna da bi samu sebe matirala!
Lidija

13. 11. 2017 - 17:36

Od Demokrata se samo to moze i ocekivati da pristupe odgovoru najjprimitivnijim nacinom, e njeno ponasanje je slika i prilika sta znaci Demokrata demoktatija !
peki

14. 11. 2017 - 10:34

žalosno, od kad je na vlast dobila je krila
Novi komentar