Rožaje

Policijski službenik teško povrijeđen prilikom kontrole saobraćaja

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas u Rožajama teško je povrijeđen policijski službenik dok je bio na dužnosti i obavljao službene poslove i zadatke, saopšteno je Portalu Analitika iz Uprave policije.
Objavljeno: 13. 11. 2017 - 21:32 Promjenite veličinu teksta: A A A

Naime, danas, 13.11.2017.godine oko 18,40 časova, na magistralnom putu br. 2 u ulici Ibarskoj, Opština Rožaje, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali vozač A.D. (27) iz Rožaja koji je upravljao putničkim motornim vozilom „Seat Cordoba“, beranskih registarskih oznaka, i policijski službenik Odjeljenja bezbjednosti Rožaje A.B. iz Rožaja.

Do nezgode je došlo na način što se vozač A.D. pomenutim vozilom kretao iz pravca Kalača u pravcu Rožaja i dolaskom na kritično mjesto je iz za sada nepoznatih razloga ostvario kontakt sa policijskim službenikom A.B. koji je u trenutku nezgode vršio kontrolu saobraćaja na magistralnom putu br. 2 u pomenutoj ulici, neposredno ispred marketa u Rožajama.

Uviđaj na licu mjesta je izvršio državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama zajedno sa uviđajnom ekipom OB Rožaje.

Policijski službenik A.B. je zadobio teške tjelesne povrede. Nakon ukazane prve pomoći u Jedinici za hitnu medicinsku pomoć u Rožajama on je transportovan u Medicinski centar Berane radi daljeg ljekarskog tretmana.

Vozač A.D. je priveden i dalje mjere i radnje prema njemu biće preduzete shodno konsultacijama sa nadležnim tužiocem, kaže se na kraju saopštenja Uprave policije.

Komentari: 1

Jukar

13. 11. 2017 - 23:22

Činjenica je da pola policajaca ne umije zaustavljati vozila. Čak ni vozilo ne sklone sa puta ponekad. I onda se čudimo kad se ovako nešto desi. Nažalost, covjek je povrijedjen, a o ovome se ne vodi računa sistemski u policiji. I treba konačno poostriti kazne i da policija postupa prema svima jednako. Da zaustavljaju tatine sinove jednako kao one koji nemaju ni kaznu da plate.
Novi komentar