I danas

Sa “Pobjedom” popust od 10 odsto u Aromi

U susret slavskim danima, Aroma marketi u saradnji sa „Pobjedom“ nagrađuju svoje potrošače popustom od 10 odsto, prilikom današnje kupovine.

Objavljeno: 14. 11. 2017 - 08:12 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Sve što je potrebno - je da na kasi u Aroma marketima naši cijenjeni potrošači pokažu primjerak kupona sa naslovne strane Pobjede, koji donosi popust od 10 odsto. Neposredno uoči slave Đurđica, želimo da čitaocima lista „Pobjeda“ i našim kupcima omogućimo da se uz što povoljniju kupovinu pripreme za predstojeće slavske praznike. Kuponi sa popustom se mogu iskoristiti danas i to je naš poklon za građane i vjerne kupce koji se spremaju za slavlje. Obezbijedili smo širok asortiman proizvoda, tako da se u našim marketima može naći raznovrstan i bogat izbor artikala koji su potrebni za pripremu ukusnih slavskih jela. Popust sa kupona ne odnosi na dnevnu i revijalnu štampu, akcizne i artikle koji su već na promotivnoj prodaji. Iskoristili bi priliku da svim građanima koji slave uputimo najsrdačnije čestitke“ – saopštili su iz Domaće trgovine - Aroma marketa.

kupon-danas

„Pobjeda“ će i u narednom periodu nastaviti sa sličnim akcijama za čitaoce, pa se sa Aromom pripremaju popusti i uoči 21. novembra (Aranđelovdan) i uoči 19. decembra (Nikoljdan).

-Popust od 10 odsto je značajan, i vjerujemo da će rasteretiti budžet naših čitalaca, u danima kada imaju dosta izdataka – saopšteno je iz „Pobjede“.

Komentari: 1

Kk

14. 11. 2017 - 10:22

Jedini nacin da neko kupi te "novine"
Novi komentar