Uskoro seminar "Internet marketing - Neka Google radi za Vas".

Četvrtu godinu zaredom, agencija Advantage organizuje ImPRove biznis seminar na temu "Internet marketing - Neka Google radi za Vas".
Objavljeno: 14. 11. 2017 - 12:31 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ovogodišnji predavač na seminaru, koji se održava 30. novembra u hotelu Ramada, biće najstariji Google sertifikovani trener u Google adriatic regiji, Miroslav Varga.

Varga je radio na hiljadama AdWords kampanji.

Jedan je od nekolicine u regionu koji posjeduje sve Google AdWords i Google Analytics sertifikate. Vjerovatno je jedini je Google AdWords djed (GAD) na svijetu.

Kao i prethodnih, i ove godine postoji  velika zainteresovanost za seminar koji će, prema prvim pokazateljima, pohađati oko 100 učesnika.

Nakon prošlogodišnjeg sjajnog predavanja hrvatskog eksperta Krešimira Macana, od Varge, sudeći po reakcijama ljudi koji su pohađali njegove seminare, očekujemo duhovito, zanimljivo, dinamično i pristupačno predavanje u kojem će nam objasniti kako nam Google može postati najbolji radnik 24/7, te zašto se bez internet oglašavanja ne može zamisliti uspješno poslovanje.

Seminar je namijenjen menadžerima marketinga koji bi htjeli iskoristiti Google alate internet marketinga u svojim kompanijama, zaposlenima u prodaji i marketingu, vlasnicima i direktorima malih i srednjih poduzeća, budućim i sadašnjim preduzetnicima te svima koji žele unaprijediti svoj posao ili povećati prihode od prodaje.

Mjesta ima i za studente ekonomije, turizma, menadžmenta, računara...

Prijavljivanje je do 23. novembra na www.improve.co.me. 

 

Komentari: 0

Novi komentar