Glavni grad

Besplatan prostor i računovođstvene usluge za sedam preduzeća u osnivanju

Biro za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednice Glavnog grada obezbijedio je besplatan kancelarijski prostor kao i besplatne računovodstvene usluge u prvoj godini poslovanja za sedam preduzeća koja su u procesu osnivanja ili preduzeća mlađa od 12 mjeseci.
Objavljeno: 14. 11. 2017 - 13:45 Promjenite veličinu teksta: A A A

Zainteresovana preduzeća koja ispunjavaju uslove, mogu da apliciraju na oglas koji je raspisao Biro za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednice Glavnog grada, do 20. novembra 2017. Godine. Takmičenje biznis planova biće održano 24. novembra u zgradi Gradskog parlamenta.

Cilj Biznis centra je unaprijeđenje poslovnog ambijenta u Glavnom gradu čime bi dodatno stimulisao što veći broj preduzetnika, da otpočnu ili unaprijede postojeći biznis. U okviru Biznis centra korisnici će moći da koriste sve benefite i povoljnosti u radu, čime će značajno umanjiti svoje troškove i biti u prilici da razmjenjuju najnovije informacije neophodne za savremeno konkurentno poslovanje.

Glavni grad je, kao dio podrške biznisu, osnovao prvi besplatni biznis inkubator – binis centar, u kome trenutno boravi 10 preduzeća. Putem javnog poziva i transparentnog takmičenja biznis planova, korisnicima centra je omogućeno da u periodu od dvije godine besplatno koriste prostor (internet, voda, struja uključene) a da u periodu od prvih 12 mjeseci imaju i besplatne računovodstvene usluge. Cilj je bio da se u prvoj godini potpuno oslobode ovih troškova, da  se u drugoj godini počnu navikavati na redovne mjesečne obaveze i da nakon dvije godine osnaženi napuste prostor centra.

Informacije i prijave: Biro za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici: +382 20 226 444,[email protected]

Komentari: 0

Novi komentar