Marković o optužbama opozicije

Nisam u predizbornoj kampanji

- Dokonici uglavnom izmišljaju. Predsjednik Vlade nije u kampanji, već na infrastrukturnom projektu u koji je Vlada uložila 3,5 miliona eura. Život u Crnoj Gori ne može da stane zbog izbora. Crna Gora treba da se razvija – poručio je premijer Duško Marković nakon obilaska završnih radova na prvoj fazi rekonstrukcije puta Berane - Petnjica, odgovarajući na optužbe opozicije da su takve posjete dio predizborne kampanje Demokratske partije socijalista (DPS).
Objavljeno: 14. 11. 2017 - 14:25 Promjenite veličinu teksta: A A A

Marković je rekao da građani u Crnoj Gori treba da žive bolje nego što žive danas, a da je to obaveza Vlade.

- Prema tome, oni što pregovaraju neka se bave izborima, a Vlada će se baviti životom svojih građana i kvalitetom tog života – podvukao je premijer.

Foto: gov.me

Komentari: 5

Građanin Kejn

14. 11. 2017 - 16:05

Predsednik Vlade može i treba da bude što više na terenu, a naročito na sjeveru Crne Gore!!! Tako, da svi treba da pozdrave što se radi infrastruktura, a ne da mole da se ništa ne radi!!! Podrška za premijera!!!
Upravo suprotno

14. 11. 2017 - 22:58

Presjednik vlade nije ternski radnik i on treba da bude na svom radnom mjestu i radi svoj posao. Po terenu treba da idu oni koji za to primaju platu, tj. oni kojima je to u opisu radnog mjesta. Presjedniku vlade to sigurno nije posao. Koja infrastruktura, da je ovu vlast za to uopšte briga imali bismo gotov auto put Bar-srbijanska granica, bar prije 10 godina. Ova i sve prethodne vlade imaju "učinkovitost" kao drvosječa koji podje ujutru dasprema drva, radi cio dan i uveče donese po jedno drvo u rukama. Banalizujem ali je to primjer efikasnosti DPS-vlada.
Vasojevic

14. 11. 2017 - 20:02

Bas se nekako potrefi teren uoci izbora u Mk I stalno tako,evo skoro 30 god.I moze im se,sve dok ima naroda koji pase ovu pricu.
Ma kakva kampanja?

14. 11. 2017 - 22:37

Čista slučajnost.
.

15. 11. 2017 - 07:16

"Nisam" ?!
Novi komentar