Instagram zvijezda

Amra je najuticajnija Crnogorka u SAD

BrightSide je sastavio listu deset Instagram zvijezda koje najviše zarađuju, a među njima je i jedna Crnogorka.
Objavljeno: 14. 11. 2017 - 14:54 Promjenite veličinu teksta: A A A

Amra Olević jedna je od najpopularnijih svjetskih šminkerki, a njene savjete redovno prati 5,5 miliona ljudi.

Tako se ona i našla na ovom spisku najbogatijjih i najuticajnijih, ali je značajan dio njenih prihoda i proizvodnja sopstvene kolekcije šminke.

amra-olevic-biography-wiki-birthday-heightweight-age

"Vaspitali su me strogi roditelji. Pružili su mi sve što mi treba, ali se nijesmo slagali. Iselila sam se iz porodičnog doma u 23. godini. To je bila moja najbolja odluka. Prošla sam kroz teške trenutke, jedno vrijeme nijesam imala novca ni za hranu. Živjela sam sa dečkom i oboje smo se borili da preživimo. Ponekad kad se sjetim tog perioda pitam se kako smo uopšte uspijevali. To iskustvo me je promijenilo. Naučilo me je da budem skromna, ali i da cijenim svaki trenutak", rekla je svojevremeno Amra.

Ona često na društvenim mrežama ističe ljubav prema svom rodnom kraju, a jedan od njenih sjajeva za usne nosi naziv "Montenegro", koji je posvetila Crnoj Gori.

Njeni roditelji Ervin i Šemsa su iz Plava, a Amra je odrasla u Njujorku gde je kao šminkerka napravila zavidnu karijeru. Osim što proizvodi kvalitetnu šminku ona je svoju "Kardašijan lepotu" unovčila. Jedna je od najpopularnijih osoba u Americi, a više od šest miliona ljudi prati njene objave na blogu Glamrezy, YouTube i Instagramu.

Komentari: 4

plavski geni

14. 11. 2017 - 18:45

Aferim Amra, Plavska klima stvorila je takvu ljepotu.
blueberry

15. 11. 2017 - 09:18

Borovnice su to palfske , nije sala .
Bez Sminke

15. 11. 2017 - 07:53

Boze da nemozes vidjeti prirodnu curu vise ,,
Ado

15. 11. 2017 - 10:39

Moja tetka E. K. u Bostonu radi na otkrivanju lijeka za rak, a tek je presla tridesetu godinu zivota. Uspjesna, samostalna, i niko nikad nista nije napisao o njoj. Svaka cast ovoj djevojci, ali da li ce se o njoj pricati za 10 godina? A o tetki sigurno da...
Novi komentar