Demokrate odgovaraju DPS-u

Šaranović: Vaša kritika pokazuje da ste se prepoznali

Predsjednik Mladih demokrata Danilo Šaranović reagovao je danas na saopštenje Demokratske partije socijalista koje potpisuje predsjednik Savjeta mladih Nikola Pešić, u kome se navodi da je „svojim novim video uratkom Aleksa Bečić je dokazao da ne samo što je falsifikator svoje biografije, već je i plagijator spotova aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra Vučića“. 
Objavljeno: 14. 11. 2017 - 18:47 Promjenite veličinu teksta: A A A

Saopštenje predsjednika Mladih demokrata prenosimo integralno.

Pešiću, zarobljena mladosti, kontradikcijo funkcije koju pokrivaš, tvoj idol Đukanović, njegovi zamjenici, a tvoji učitelji šef OKG Marović i crna kutija Marković, i svi njihovi sljedbenici u posljednjih 27 godina dali su nam povoda, dali su nam scenografiju, dali su nam ambijent u kojem se najbolje snalazite, u kojem vaše sjeme razdora, koje sijete gdje god da mrdnete, daje „najbolji“ proizvod. U nekoliko desetina sekundi spot je sublimirao sve vaše laži, konvertitstva, perfidije i malicioznosti duge trideset godina. Obesmislio je vaše aktuelno političko djelovanje i sve vaše podmetačine i manipulacije. I upravo je to najveća satisfakcija u političkoj borbi - kada vaši najžešći politički protivnici svojim djelovanjem potvrđuju vaše stavove, predloge i upozorenja.

Vaša posljednja licemjerna kritika našeg predizbornog spota, koja je samo mali dio debelih tomova sabranih djela pamfletizma, pokazuje da ste se prepoznali. I nije vam bilo teško. Nepogrešivo smo nacrtali rezultat vaših udbaških smicalica i scenarija, kojima se želi pokriti vaš neslavni politički put. U samo jednom minutu, sa fenomenalnom ekipom, prikazali smo komunističku ideologiju iz koje ste potekli, četničku u koju ste se konvertovali samo nekoliko godina posle, brato-svađalačku manipulaciju koju ste doveli do savršenstva, zarad vlasti i zbog ličnog interesa, sve do vaših predizbornih kriminalnih aktivnosti oličenih u selotejp lijepljenju, video i foto montažama, širenju laži o funkcionerima Demokrata, pokušavajući da nas predstavite onako kako bi vama najviše odgovaralo Ali, avaj, toliko ste kreativni da vas razobličismo u 64 sekunde.

Nije vam lako. Znate da je dovoljno da građani samo malo bolje naćule uši i čuju aktere prepirke u spotu, pa da im se pred očima stvore članovi vaših šaptačkih divizija po kafanama i berbernicama ili statusi i fotomontaže na stranicama društvenih mreža koje uređuju ljudi od najvećeg povjerenja tvog idola, Đukanovića, a koji sjede u kabinetu tvog učitelja Markovića.

Sve ovo samo u jednom minutu i već kukate. Šta ćete da radite kada stvorimo politički ambijent da institucije mogu slobodno da rade svoj posao u skladu sa zakonom, pa sva vaša nepočinstva dođu pod udar pravde i zakona? Bolje da ste umjesto izmišljene fabrike čokolade, predložili otvaranje psihijatrijske bolnice - ako je suditi po vašem ideologu, biće sindroma depresije i anksioznosti od sudskih procesa.

I opet „lopov na ulici viče držite lopova“. Pa upravo ste vi najveći plagijatori i falsifikatori. Pešiću, kako je Vlahovićkoj u Rimu? Plašimo se da će tamo teško odoljeti zapisima od prije nekoliko hiljada godina. Da možda Rakočević, u međuvremenu, nije naučio da nije lijepo krasti intelektualnu svojinu? Jesu li kurikularni programi osvanuli sa makar jednom rečenicom koja nije doslovce prepisana od susjeda? I, na kraju, kad već pominjete Vučića, da li Cetinje pobjeđuje ili pobeđuje? 

Komentari: 10

uskockicardak

14. 11. 2017 - 19:00

Saranovicu ko si sad pa ti? da li te je ovo Aljeksa naucio kako ces odgovoriti, jer bas vidimu tvojim rijecima prizvuk onog zetksog mentaliteta koji nikako da napusti Aljeksu iako je dosta dugo pokusavao da se emancipuje ??
Karlito

14. 11. 2017 - 19:00

Decko, savjetujem ti da jos jednom razmislis prije nego krenes u napad. Nije DPS taj koji kopira tudje spotove, niti je lider pomnut partije neko kome je ugled, cast, opredjeljenje kompromitovano. Informisi se, na pogresnog si krenuo!
Niksa

14. 11. 2017 - 19:01

Moze plagirati svako sta zeli, ali vi ste ona najeftinija replika Seselja, Milosevica,Bulatovica i ostalih zlotvora proslosti ! Vi ste oni ciji su mentori vjecito najavljivali juris i pokusavali da utru sve one koji nisu pravoslavci ili npr.Srbi !
Dana

14. 11. 2017 - 19:01

Ako je ko zarobio svoju mladost onda su to ovi mladi koje je Becic hipnotisao posto nazalost nijesu svjesni dje su upali i za koga rade. Bolje da se malo pozabave sobom i pocnu nesto ozbiljno da rade ako zele da opstanu na politickoj sceni Crne Gore. Ako se po jutru dan poznaje onda bi se mogli reci da nece na dobro zavrsiti, jer ovako kako su krenuli ne ginu im porazi.
Don

14. 11. 2017 - 19:01

Takvi kao ti sa ovakim izjavama samo bivaju smijesni! Valjda ti je jasno da je idologija Demagoga pogresna, preuzeta od drugih, neispunjiva na prostoru CG!
Sljokica

14. 11. 2017 - 19:02

Postoji jedan problem, momak, a to je da da bi ovakvo tvrdjenje iznio mora da postoji konkretno uporiste koje je istina. A ti samo, kao i lider ti, siris lazi!
ojha

14. 11. 2017 - 19:03

Ti bi trebao da se ugledas na Pesica i da se mozda potrudis da budes kao on ( mada je to jako tesko) i da budes posten, castan, uvazavan i cijenjen od strane i mladih i starih ! Saranovicu drzi se fotelje u Demokratama, i nemoj da ti je ko slucajno uzme, jer ces po uzoru na svog mentora Aleksu napraviti novu partiju...
Maca

14. 11. 2017 - 19:03

A vasa histerija pokazuje koliko ste se prepali od izbora. Pomalo mi vas je i zao jer zivite u nekoj zabludi da ste toliko vazni da bi se partija kao sto je DPS vama bavila. Pa vidite li da vam se i narod smije, vidite li koliko ste smijesni.
kico

14. 11. 2017 - 19:14

Ovaj je totalno nebitan u lik, ne znam odakle on ispliva i sumniv je bgm nesto
ct

15. 11. 2017 - 11:42

demokrate, ajde malo prilegnite da pocinemo vise od vaseg lupetanja. niko vise ne izdijeli ovaj narod no vi s vasim "Nedijeljenjem". Svaki vam je program ukraden i vi cete da pricate o plagijatima. a kakve ste nam tek strucnjake isturili!!! hahaha ma mogli bi s njima..... svuđe u svijet - da za sprdnju ostanemo!!
Novi komentar