AXOR predstavlja

Tuširanje pod puderastim vodenim plaštom

AXOR predstavlja novu tehnologiju raspršivanja mlaza vode
Objavljeno: 15. 11. 2017 - 08:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Temperaturu vode za tuširanje najčešće biramo u skladu sa vremenskim uslovima. Ljeti volimo da se rashladimo, a zimi naparimo kupatilo dok se ne ugrijemo dovoljno. Ipak, ima nešto što nam uvijek prija – savršeno nježan i raspršen mlaz vode. Upravo ta želja bila je podsticaj inženjersko- tehničkom timu AXOR-a za kreiranje inovativne PowderRain tehnologije usponskih tuševa.

foto2

Mikromlaznice raspršuju kapljice tako da se mlaz ne odbija od tijela, stvarajući osjećaj svilene kiše. Preko hiljadu gusto raspoređenih mikro mlaznica koje disk AXOR 350 1jet tuša posjeduje olakšava ispiranje sapunice, pa je ovakvo tehnološko unaprijeđenje pogodno i za brzo tuširanje kada nam dinamičan životni tempo ne dozvoljava drugačije.

Spoj avangardnog dizajna i moderne tehonologije koji nam dolazi iz Hansgrohe Grupe pruža osjećaj koji nam je potreban u domu – dugotrajan kvalitet koji se jednostavno prilagođava potrebama i željama svih članova porodice. 

foto3

 

AXOR do savršenstva razvija, izrađuje i proizvodi slavine, tuševe i galanteriju za luksuzna kupatila i kuhinje. Na najvišem estetskom i tehnološkom nivou, stvaraju se avangardna, jedinstvena djela i kolekcije. Neki se od njih do danas smatraju klasicima kupatilskog dizajna. Oni zajedno potvrđuju tvrdnju “Forms Follows Perfection”, ne završavajući razvojni proces sve dok ima prostora za dodavanja ili uklanjanja. Dizajnerski objekti se originalno razvijaju uz pomoć ovog recepta već više od 20 godina sa svjetski poznatim dizajnerima, među kojima su Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud i Patricia Urquiola. AXOR je luksuzna robna marka Grupe Hansgrohe.

Saznajte više o robnoj marci AXOR na:

www.hansgrohe.rs 
www.facebook.com/hansgrohe 
www.axor-design.com

www.facebook.com/axor.design

 

 

 

 

 

 

Komentari: 0

Novi komentar