Uhapšena Podgoričanka osumnjičena za krađu u produženom trajanju

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta rasvijetlili krivično djelo krađa u produženom trajanju i tom prilikom lišili slobode lice osumnjičeno za ovo krivično djelo. 

Objavljeno: 17. 11. 2017 - 15:16 Promjenite veličinu teksta: A A A

Naime, službenici CB Podgorica su, 16.11.2017. godine lišili slobode P.R.I. (37) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično djelo krađa u produženom trajanju.
Ona je, kako se sumnja, prvo krivično djelo počinila 04.09.2017.godine,oko 21.00 časova, na način što je iskoristila nepažnju zaposlenih i sa rafova iz prodajnog objekta „Kuća Hemije“ u ulici Studenskoj – City Kvart, otuđila izvjesnu količinu kozmetičkih proizvoda. Drugo krivično djelo je počinjeno, kako se sumnja, 09.10.2017. godine, na način što je P.R.I. iskoristila nepažnju zaposlenih u butiku „Lisca“ – TC „Bazar“ i sa rafova otuđila ženski veš.

Treće krivično djelo je počinjeno na štetu apoteke „Maksima plus“ koja se nalazi  u sklopu TC „Delta City“ na način što je 16.11.2017.godine, oko 18.30.h, kako se sumnja, ušla u prostorije apoteke i iz staklene police otuđila jednu kutiju ljekova, nakon čega je uhvaćena od strane radnika obezbjeđenja i spriječena u daljem vršenju krivičnog djela.

Radnici obezbjeđenja su o predmetnom događaju obavijestili CB Podgorica i zadržali  osumnjičenu do dolaska službenika policije. 

O događaju je obaviješten nadležni tužilac koji je naložio da se P.R.I.  liši slobode uz poseban izvještaj kao dopuna krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog počionioca, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično djelo krađa u produženom trajanju. 

 

Komentari: 2

mancipacija

17. 11. 2017 - 15:27

Ne zna se vise jeli grdje musko il zensko.
Cico

17. 11. 2017 - 16:14

Tuziteljka ponovo?
Novi komentar