Sto grama kafe besplatno uz vikend izdanje Pobjede

Danas i sjutra u Aromi: Uz "Pobjedu" Negro kafa gratis

Za sve one koji ovog vikenda odluče da posjete Aroma markete i Conto diskonte, uz dnevni list „Pobjeda“ kompanija „Food industry” daruje čitaoce Pobjede, i ljubitelje dobre kafe. Na kasi treba da potraže vikend izdanje lista „Pobjeda“ i na poklon će dobiti kafu Negro u pakovanju od 100 grama.Objavljeno: 18. 11. 2017 - 08:51 Promjenite veličinu teksta: A A A

-Kafa inspiriše na druženje i podsjeća nas na lijepe momente koje provodimo sa porodicom i prijateljima.  Radujemo se vikendu i trenucima kada je skuvamo i u miru uživamo u neodoljivom ukusu prve jutarnje kafe. To nas je nadahnulo da tokom ovog vikenda u Aroma marketima uz kupljeni list „Pobjeda“ poklanjamo kesicu kafe Negro.   Složićemo se, da su šoljica ukusne crne kafe i prelistavanje dnevne štampe jutarnji ritual, a sa posebnim uživanjem to radimo vikendom. Već deset godina u crnogorske domove donosimo lijepe arome i  mirise savršeno pečene kafe. Iz jednog zrna Negro kafe se razvije više od stotinu različitih aroma i zato je naša briga da ih sa velikom pažnjom biramo, pržimo i meljemo kako bi se prilikom ispijanja kafe mogla osjetiti ta harmonija ukusa – kazali su iz kompanije „Food Industry“.

Iz firme Food industry podsjećaju i da se u kafi uživa širom svijeta tokom cijelog dana.

Svojim okrepljujućim ukusom, kafa pruža posebno zadovoljstvo, bodri duh, podstiče dobro raspoloženje i zato Food industry, u saradnji da dnevnim  listom Pobjeda želi da korisnicima omogući uživanje u ovom proizvodu.

Komentari: 0

Novi komentar