Filmska potjera u centru Podgorice

Bježeći od policije izazvao udes, zaplijenjeno 150 kilograma skanka

Scene policijske potjere nalik na one iz filmova viđene su jutros malo poslije osam sati u samom centru Podgorice. Potjera je okončana saobraćajnom nezgodom na mostu "Milenijum" i zaplijenom više od 150 kilograma droge skank.Objavljeno: 18. 11. 2017 - 10:21 Promjenite veličinu teksta: A A A

Televizija "Vijesti" saznaje da su pripadnici podgoričke policije zajedno sa kolegama iz granične policije, postupajući po operativnim saznanjima da se P.V. iz Podgorice bavi švercom droge, osumnjičenog pratili od Kuča.

Kada je primijetio policiju pokušao je da im umakne, ali se njegov bijeg završio na mostu gdje je izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je došlo do prevrtanja automobila "opel astra" bjelopoljskih registarskih oznaka.

U slupanom automobilu policija je pronašla oko 150 kilograma skanka.

Prema nezvaničnim saznanjima "Vijesti", vozač vozila u kojem je bila droga je Vladimir Popović i prebačen je u Klinički centar. Nije životno ugrožen.

foto: Standard

Komentari: 3

informer

18. 11. 2017 - 15:07

Ko bin rekao da je Beba diler ?
Alkatraz

18. 11. 2017 - 21:14

Puštiti odmah da se brani sa slobode , čovjek nije znao što mu je bilo u autu a pedala od gasa mu ze zaglavila pa još automatski mjenjač bio pa nije kukavac mogao zaustavit vozilo dok ga je Policija jurila.
Crna Gora

18. 11. 2017 - 21:51

Pod hitno da Amfilohije garantuje za momka.
Novi komentar