Ocjena poslanika DPS-a

Anđušić: Opozicija ne zna kuda se zaputila

Dio opozicije koji se samonazvao "građanska" izjavio je da nastavlja bojkot Skupštine, a navodno najavljuje i neke nove mjere. Ovih dana stižu i pojedinačni prijedlozi iz tog tabora da bi mogli da bojkotuju i predsjedničke izbore. Vještački pokušaji izazivanja krize, vraćaju se kao bumerang njenim izazivačima i u javnosti prepoznaju kao politička neodgovornost ali i potpuno odsustvo strategije i taktike, ocijenio je poslanik DPS-a Mihajlo Anđušić.Objavljeno: 18. 11. 2017 - 14:02 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Ovakvim svojim stavom sebe su satjerali u ćošak i pokazali da ne znaju ni gdje su krenuli, ni zašto, ni šta im je krajnji cilj. Namjera im je bila da isprovociraju krizu u državi i institucijama, a ona se uselila u njihove redove i svakim novim danom narasta. Ova samodestrukcija opozicije građane je do sada koštala milione eura.  Da budemo precizni: oko tr miliona eura - na osnovu ličnih dohodaka, naknada poslaničkim klubovima i ostalih troškova, za period od 12 mjeseci!  Zato ovih dana licemjerno zvuči,  kada upravo ova skupina koja je na račun svog nerada zaradila milione eura, na tribinama i konvencijama patetično priča o teškom materijalnom položaju građana, istih onih od kojih svakog mjeseca uzimaju platu u nivou 3-4 prosječne zarade, iako ne dolaze na svoja radna mjesta", naveo je Anđušić u izjavi dostavljenoj Portalu Analitika.

Kako je dodao, nedavno smo imali priliku da vidimo demonstraciju nezadovoljstva dijela građana, koji su od opozicije tražili odgovore na jasna pitanja: šta su uradili za građane, i za šta primaju toliki novac.

-U svim tim komičnim pokušajima da javnosti objasne zašto od građana mjesečno uzimaju po skoro 2000 eura, a ništa ne rade, najglasniji zagovornik bojkota, prepoznat po populističkim frazama, ćutao je, ni riječ nije rekao.  Punih godinu dana prisustvujemo cirkusu crvenih demagoga koji drže časove humanosti povodom odricanja od sitnog dijela nezarađenih eura, bolivudskih režisera sa jedva skrojenim mandatom, takozvanih rodoljuba i patriota koji u niskom startu čekaju na pakt sa antidržavnim elementima. I dok prolaze dani opozicionog nerada, neodgovornosti, konfuzije i gomilanja privilegija, sa nestrpljenjem očekujemo da nam saopšte novi alibi za izborne poraze 26. novembra- zaključio je Anđušić.

 

Komentari: 11

Niksa

18. 11. 2017 - 14:17

Mislim da njihova gradjanska inicijativa ilo kako god to nazvali nema prolaz kod naroda.. Narod bira,narod kaznjava i nagradjuje, narod je taj koji odlucuje !
@

18. 11. 2017 - 17:27

IDE OPOZICIJA LAJKOVACKOM PRUGOM SA DODIKOM NAJBOLJIJEM DRUDOM.
Lejla

18. 11. 2017 - 14:19

Mislim da od velike kolicine hipnoze, bunila, zbunjenosti i svega ostalog su potpuno izgubili kompas.. Nemaju svrhu niti cilj koji bi postavili da bude ostvarljiv u nekom narednom periodu ! Jedino sto znaju jeste da bojkotuju, taktiziraju i iraju razne igre.
Jana

18. 11. 2017 - 14:27

Jedino je sigurno to da se nije ka vlasti uputila. Sa takvim ponasanjem mogu je samo sanjati.
Dana

18. 11. 2017 - 14:39

Neki su upali u strasne hipnoze a neki biju svoje bitke za slobodu. Tako da, sve je receno. Opozicija se raspada totalno.
AHĐUŠIĆU DPS NEMA..

18. 11. 2017 - 14:39

...PODRŠKU I NE DOBIJA IZBORE ON JE SVE IZBORTE "DOBIO"NA ŠTETU CRNE GORE I NJENIH GRAĐANA
lri

18. 11. 2017 - 14:40

Sto ti pricas brate mili...za partiju nasu nisi skupio ni 5 glasova,no bucas platu i stan od rada pravih aktivista...
Tijana

18. 11. 2017 - 19:38

Vjestackim upadicama o navodnim bojkotima izbora nikoga nece uplasiti a samo tim stavljaju do znanja da su sad nika slabiji i ranjiviji!
Olivera

18. 11. 2017 - 19:52

Kostali su oni gradjane CG jako dobro, ne dolaze na posao u uredno im plate legne na racun...tacno zakon za te stvari treba d ase primijeni da ako vec nece da dolaze onda ne mogu ni da primaju platu.
Karlito

18. 11. 2017 - 20:47

Opozicija je davno izgubila kompas...samo je pitanje vremena kada ce pojedine partije koje je i cine prestati kao takve da postoje jer ni mi gradjani nismo ludi da podrzavamo ma koga vjerujuci da vodi rusilacku politiku bilo sto ka nama samima to ka drzavi!
Don

18. 11. 2017 - 20:48

Jedino je Vlast ta koja svoje postupke ispravno spovodi, zato i ima podrsku naroda!
Novi komentar