Nastavljeni incidenti u Baru

Zapaljen automobil carinika, izgorjela još dva vozila

U podmetnutom požaru u Baru izgorjela su tri vozila.Nepoznati napadači zapalili su automobil „golf”, vlasništvo službenika Uprave carina Gojka Kalezića. Nastali plamen proširio se na još dva automobila „pasat” i „reno”, koji su bili parkirani pored „golfa”, piše "Dan".
Objavljeno: 19. 11. 2017 - 09:17 Promjenite veličinu teksta: A A A
Zapaljen automobil carinika, izgorjela jos dva vozila
Ranija paljenja vozila u Baru

Požar se dogodio iza 3 sata, a vozila su bila parkirana u Ulici Branka Čalovića u Baru. Vatrogasci su ugasili nastalu vatru, ali su automobili već bili uništeni.

Policija je sa vještakom za požare, havarije i eksplozije Radovanom Popovićem izašla na lice mjesta, gdje su sa tužiocem iz Bara Irenom Rajković obavili uviđaj. Preliminarni rezultati istrage pokazali su da je u pitanju podmetnuti požar.

Ovo je samo jedan u nizu napada na imovinu carinika na teritoriji barske opštine. Prošle godine, ispred porodične kuće u sutomorskom naselju Brca zapaljeno je vozilo „VMW”, registarskih tablica BR BM 866, čiji je vlasnik carinik Božidar Gvozdenović.

Prije' toga, u podmetnutom požaru iza zgrade Lordova u Makedonskom naselju u Baru izgorelo je pet automobila koji su se nalazili na parkingu. Incident se dogodio u julu 2015. godine. Vatrena stihija tada je, oko jedan sat iza ponoći, zahvatila više vozila od kojih su tri prošla sa totalnom štetom.

Meta ovog napada bilo je vozilo „audi q3” registarskih oznaka BR BS 359, koji je vlasništvo carinika Srđana Burzanovića.

Takođe, poslednjih mjeseci u Baru se dogodilo više slučajeva u kojima su zapaljena auta. Nedavno, u centru Bara, na parkingu u Ulici Jovana Stojanovića, izgorela su dva automobila. Vatra je prvo zahvatila automobil marke „folksvagen polo”, vlasništvo taksiste Sava Pavićevića, u momentu kad je čovjek sjeo za volan. Srećom Pavićević nije povrijeđen. Požar se brzo proširio i na susjedno vozilo „pasat karavan”, na kome je takođe nastala šteta.

Komentari: 2

Salmonela

19. 11. 2017 - 11:40

Samo za razliku od ostalih carinika, ovom covjeku je zapaljeno vozilo golf trojka koje vrijedi 500eura. Sigurno da je zrtva nekog bahatog uvoznika koga je tranzicija skolovala.
R

19. 11. 2017 - 17:17

Potpuno si u pravu, ovaj što vozi golfa 3 , sigurno nije neki mućkaroš, da je nebi vozio trojku nego nešto novije i jače.
Novi komentar