Proslava na Trgu nezavisnosti

Toni Cetinski zabavljaće Podgoričane u novogodišnjoj noći

Podgoričanima i gostima u novodišnjoj noći na Trgu nezavisnosti pjevaće regionalna pop zvijezda Toni Cetinski.
Objavljeno: 19. 11. 2017 - 10:23 Promjenite veličinu teksta: A A A

Naime, Glavni grad Podgorica i ove godine prirediće bogat i raznovrstan novogodišnji program.

Program će 31. decembra biti otvoren dječjim novogodišnjim koncertom. Mališane će zabavljati hor Zvjezdice i solisti, uz animatore Davora Dragojevića, Žarka Žapca i Šantu Pantu. Djeca će se družiti i sa Djeda Mrazom, koji će im dijeliti poklone i slatkiše.

"Nakon toga, nastupiće crnogorski Bend NEON, dok će solističkim koncertom sve prisutne u Novu godinu uvesti hrvatski kantautor Toni Cetinski. Prve večeri 2018. godine, sugrađane i goste Podgorice zabavljaće Vlatko Stefanovski, a novogodišnji program spektakularnim koncertom zatvoriće naš Sergej Ćetković", saopšteno je iz PG Biroa.

Promocija novogodišnjeg programa u Podgorici, koji se organizuje na Trgu nezavisnosti i u podgoričkim hotelima, organizovana je proteklog vikenda u Beogradu, čime je ujedno i započela regionalna kampanja Nacionalne turističke organizacije, pod nazivom „Crna Gora: sunce, snijeg i more”, a u okviru koje su i ostale lokalne turističke organizacije koje organizuju dočeke na otvorenom, predstavile svoje programe.

"Novogodišnja atmosfera u Podgorici počinje već od 19. decembra, rođendana grada, nakon čega će 25. decembra biti otvoren 'Novogodišnji bazar', gdje će svi prisutni u višednevnom programu, biti u prilici da uživaju u raznovrsnoj ponudi", saopštila je direktorica TO Podgorice, Tatjana Popović.

Pored dočeka na Trgu, i podgorički hotelijeri takođe su se potrudili da osmisle bogat novogodišnji program. Tako će u hotelu Hilton nastupiti Marina Visković i Bane Nedović sa bendom, a u hotelu Verde Lux kompleks, u okviru dvodnevnog programa gostovaće Ana Bekuta, Riblja čorba i Atlas bend.

Komentari: 2

Deki

19. 11. 2017 - 13:10

Konačno jedan pravi pjevač! Siguran sam da bi na podgorički Trg bilo duplo više naroda da ste doveli Đanija ili Seku Aleksić, ili bilo koga od Zvezda Granda. Nažalost naš narod je lud za tom vrstom šund i treš muzike. Još jednom, svaka čast za izbor pjevača!
nn

19. 11. 2017 - 20:22

Gostovat će Riblja Čorba u Verde Lux? Prije 10-ak godina bio na njihovom koncertu u Mariboru, svaka druga riječ između pjesama je bila Milo p..ka, oće crnogorske budale da se odcepe i slično, a sad gostuju u Podgorici..užas
Novi komentar