Bez interneta do 16 sati

Lopovi ,,ukinuli“ internet na Starom aerodromu

  Zbog krađe i oštećenja telekomunikacione infrastrukture veći dio podgoričkog naselja Stari aerodrom od nedjelje veče nema servisa Crnogorskog Telekoma, telefonski signal i internet - potvrdila je Pobjedi predstavnica te kompanije Jelena Radonjic-Đurković. 
Objavljeno: 20. 11. 2017 - 06:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ona kaže da su ekipe odmah po saznanju da je došlo do prekida izašle na teren i otklonile dio smetnji.

Međutim, potpuna sanacija štete zahtijeva dobijanje dozvole za izvođenje radova od nadležnih organa, pa očekuje da će problem u potpunosti biti riješen danas do 16 časova.

Uzrok prekida je krađa 100 metara bakarnog kabla preko kojeg se distribuiraju telefonski i internet signal.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da su krađu počinili maloljetnici, a vrijednost kabla je 100 eura. Radonjić-Đurković kaže da su krađu prijavili nadležnim organima i podsjeća kako nije prvi put da kompanija ima problem da zbog uništavanja i oštećenja imovine servisiraju usluge građanima.

Opširnije u Pobjedi

Komentari: 3

Ilija

20. 11. 2017 - 07:47

Interesantno je da nadležni već skoro dvije decenije nijesu u stanju otkriti ko krade šahtove, kablove... ko uništava gradsku infrastrukturu... kome (kojem otpadu) se prodaje ta ukradena roba. Nešto tu nije u redu. Imam osjećaj da se namjerno izbjegavaju otkriti počinioci ovih djela iz ovih ili onih razloga. Mislim da bi nadležni morali otkriti imena službenih lica koja su zadužena za tu oblast. Da, barem, znamo koga kriviti za nerad ili nesposobnost a možda i dil sa izvršiocima.
Staer

20. 11. 2017 - 10:13

Moraju jer smo okupirani. Na vlasti je multi-kulti diktatura pa "ugrožene manjine" ne smiju biti krive ni za sto
Republika Zabjelo

20. 11. 2017 - 12:37

Niko ne spominje Zabjelo - od juče ne funkcioniše nijedan servis Telekoma, ne zbog krađe kabla, nego zbog Đurišića koji opet tvrde pazar sa državom...
Novi komentar