Građanski pokret URA

Abazović podnio prijavu protiv direktora ASK

Predsjednik URA-e Dritan Abazović, kao što je i najavio danas, podnio je prijavu Agenciji za zaštitu ličnih podataka i slobodan pristup informacijama protiv direktora Agencije za sprječavanje korupcije (ASK) Sretena Radonjića zbog, kako se navodi, zloupotreba ličnih podataka u političke svrhe.
Objavljeno: 20. 11. 2017 - 14:44 Promjenite veličinu teksta: A A A

Jedan sam od rijetkih funkcionera koji je dao saglasnost da ASK može slobodno pristupati svim mojim bankovnim računima - pa se pitam kako me  neko može optuziti da sam nešto sakrio? Omogućio sam da ASK u svakom trenutku, vidi svaku promjenu ali ne i da to zloupotrebljava niti da me zbog toga proganjaju. Ali se ne treba čuditi "spikeru" Pink M, Sretenu Radonjiću koji je našao da "puni" kafane i ulice netačnim  informacijama koje imaju za cilj da politički agituje za DPS i degradira opozicionare. Radi se o čovjeku koji po direktivi premijera Duška Markovića (sa kojim je inače u prijateljsko-rodbinskim vezama) površno, neprofesionalno i udbaški podmeće u cilju zaštita velikih DPS zloupotreba kojima se navodni drirektor, a suštinski "spiker" Bebe Popovića, ne želi baviti", istakao je Abazović.

Abazović je potvrdio da je u petak bio u ASK, jer je, kako je saopštio, na jednom neformalnom skupu saznao da se protiv njega vodi postupak.

"Zamislite kakav je profesionalizam direktora ASK-a kad na mjestima gdje ljude najmanje ineresuje politika saznajem povjerljive informacije i navodno zaštićene podatke. Nažalost, Radonjić je uspio da u potpunosti obesmisli instit davanja saglasnosti za uvid u lične bankovne račune i da taj mehanizam kontrole, mimo zakona, zloupotrijebi. Žao mi je službenika koji tamo rade, oni ništa nijesu krivi, samo slijede upute čovjeka koji je obični šaraf u kriminalnoj mašineriji režima DPS-a", naglasio je predsjednik pokreta URA.

Dodaje i da sa nestrpljenjem čeka  sudski postupak, kao i onaj koji je danas on lično pokrenuo.

Komentari: 13

Nemanjine kapricioznosti

20. 11. 2017 - 15:39

Gicanje malog mediokriteta.
U centar!

20. 11. 2017 - 18:12

Pravi je Nemanja, samo mu nedostaje subara! I to moze, po dogovoru, naravno.
True

20. 11. 2017 - 23:12

Nikako da prestanem da se smijem. Dajte ljudi. Pa znate li vi uopste sta pojedini izrazi znace. Ako neko jednom izraz upotrijebi neispravno, zasto ga svi pratite. Ako vec ne znate ...google zna.
Mrbeen

20. 11. 2017 - 23:08

Gospodine nemanje kapricioznosti, potrudite se da je imate makar malo. Dobronamjeran savjet. :)
CRNOGORSKI 007

20. 11. 2017 - 16:13

TO JE CASNO ZARADIO,PODRSKOM CETNIKA.
cetnici

20. 11. 2017 - 16:17

Vidis vi se zalazete kao za gradjansku drzavu a kao smrtni grijeh uzimate Alnbancu sto je u nenacionalnoj partiji.
!

20. 11. 2017 - 16:50

Draza antifasista potice iz njihove nenacionalnosti. Nemanja je bilo medju Albancima i Bosnjacima i ranije. Ovo pristajkivanje uz DF nije njegov patent. On je rekao da DF ima demokratske kapacitete
Dritana za predsjednika

20. 11. 2017 - 17:07

Pa sa kim da pristajkuje ako ne sa opozicijom ? Postoje samo dvije solucije sa lupezima ili protiv njih . Cus opustili cijelu CG a prebacuju " Nemanji" 250 € i 20 000 ? Pa njihove i tetke su pokupovale stanove na top lokacijama . Premijerov brat iz mrtvoga Mojkovca 2 stana u Delta City !
Slijedom prioriteta i logike

20. 11. 2017 - 17:37

Radi se o ovome - jedan prekrsaj ne apsolvira drugi, cak I ako ih obrnes. To u modernom pravu ne postoji. Dalje problem opozicije jeste sto im ova drzava nije bila niti je pozeljna, pa se dolazi do konflikta interesa I to je prioritet svih preduslova za vlast. Tek onda mozemo razmatrati odnos prema kontinentu tj prema prevalentnom putu ostalih evropskih drzava. Ni tu vecina ove opozicije ne pokazuje normalnost.
Mrbeen

20. 11. 2017 - 18:24

Gospodine, čemu ovo vaše glupiranje? * prekrsaj ne apsolvira drugi,* znate li vi uopšte značenje pojedinih izraza? * prevalentnom putu * Vi ste se našli da komentarišete put evropskih država ? Mora da vam je bitno da sastavite babe i žabe i na kraju mislite da se ispali pametni.Biti cu precizniji, trudite se da budete nešto, nešto što nikako niste niste...
Za sporiju djecu objasnjenje

21. 11. 2017 - 01:59

TEBI TREBA CRTATI . Evo . Bio je komentar na "Postoje samo dvije solucije sa lupezima ili protiv njih" Rijec apsolvirati od - ***ab·solve - set or declare (someone) free from blame, guilt, or responsibility.*** Jedno krsenje zakona ne moze bit opravdanje za drugo. Jasnije? Prevalentan put evropskih drzava = put clanstva u EU i NATO jeste prevalentan (ne i jedini) put.
Auuu

20. 11. 2017 - 18:10

Nemojte uzimati coeku leb iz usta, jadni ne bili.
Tara

21. 11. 2017 - 12:27

Opet vrijedja Vladu da je kriminalna a on je cist kao suza. Poslanici su za mene koji rade za dobro drzave ..a on je taj koji nas drzavni Budzet ostecuje..ne samo on no sva opozicija!
Novi komentar