Megan Markl

Pretku djevojke princa Harija kralj Henri Osmi odrubio glavu!

Glumica Megan Markl, djevojka britanskog prestolonasljednika, princa Harija, toplo je primljena u kraljevsku porodicu. Za sada, navodi „Telegraf“. Ali, njen daleki predak nije bio te sreće – njemu je kralj Henri Osmi odrubio glavu!
Objavljeno: 20. 11. 2017 - 15:08 Promjenite veličinu teksta: A A A

Studija o porijeklu američke glumice i manekenke Megan Markl, otkrila je da je njen daleki, daleki predak ostao bez bogatstva, zemlje i na kraju glave po naređenju kralja Henrija Osmog, koji je vladao Engleskom od 1509. do 1547. godine.

Lord Hasi, prvi baron Hasija od Sliforda, koji je te 1536. godine prestao da bude kralju po volji, bio je askurđel, odnosno 6. koljeno unazad kapetana Kristofera Hasija, koji je napustio Englesku 1650-tih godina i postao jedan od osnivača naselja na američkom ostrvu Nantaket, u Masačusetsu.

Deset generacija kasnije, na novom, američkom porodičnom stablu nalazi se Tomas B. Markl, koji se vjenčao Donom Ragland.

Megan Markl, njihova ćerka, rođena je 1981. godine.

I tako će se glumica, koja je upravo završila snimanje serije Dva lica pravde (Suits) i planira da se preseli u Englesku da bi bila bliže Hariju, zapravo vratiti na zemlju svojih predaka.

 

Komentari: 0

Novi komentar