Duško Marković

Vlada će se fokusirati na najvažnija razvojna pitanja Opštine Tivat

Povodom Dana opštine Tivat, predsjednik Vlade Duško Marković primio je rukovodstvo Opštine i tom prilikom istakao opredjeljenje Vlade da se fokusira na najvažnija razvojna pitanja tivatske opštine. Čestitajući praznik čelnicima i građanima Tivta, predsjednik Marković je u razgovoru sa predsjednicom Opštine Snežanom Matijević, predsjednikom Skupštine opštine Ivanom Novoselom i potpredsjednikom Opštine Sinišom Kusovcem naglasio da će se pod posebnom pažnjom Vlade naći pitanja izgradnje novog puta do kompleksa Luštica, prevazilaženja problema u vezi sa funkcionisanjem postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda, kao i definisanje modela za rješavanje pitanja na realizacji projekta „Lukovića barake“.
Objavljeno: 20. 11. 2017 - 15:33 Promjenite veličinu teksta: A A A

Predsjednica Matijević i njeni saradnici informisali su predsjednika Vlade o prioritetima infrastrukturnog unapređenja stanja u opštini Tivat poput izgranje bulevara, dva kružna toka u užem gradskom jezgru, kao i Centra za djecu sa posebnim potrebama. Tokom razgovora iskazana je spremnost da se u partnerskom odnosu između Vlade i Opštine Tivat radi na rješavanju najvažnijih pitanja i unapređenja sveukupnog stanja.

Marković je upoznao  čelnike Tivta sa ohrabrujućim rezultatima u implementaciji Vladinih politika, ukazujući na činjenicu da konkretni pokazetelji govore o vidljivom napretku. Značajno je poboljšan tretman Crne Gore kod međunarodnih finansijskih institucija, popravljen kreditni rejting, unaprijeđen poslovni ambijent i uslovi poslovanja.

Stvaraju se uslovi za ubrzaniji razvoj Crne Gore i naredne godine biće godine razvoja, kazao je predsjednik Marković. U tom procesu značajna je i uloga opština.

Komentari: 1

Jadni Kotore..

21. 11. 2017 - 12:37

...viđe li te ko? Možda i biše-ali ne mogu jer si zaklonjen "Hotelom FJORD i JUGOOCEANIJOM"?...More duboko-Tara i Morača visoko-Zeta i Sušica plitke....lele za Kotor za navijek...? Sretan ti Praznik moj Kotore...
Novi komentar