Brajović čestitao Dane opština Tivat i Kotor

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajoivć uputio je građanima i lokalnom rukovodstvu čestitke povodom 21. novembra Dana opštine Tivat i Kotor.
Objavljeno: 21. 11. 2017 - 09:50 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Tivat je grad koji se krupnim koracima razvija, stvara ambijent koji godi i stranim i domaćim turistima i investitorima, i zauzima svoje zasluženo mjesto na mapi, prije svega kvalitetnog, pa elitnog turizma. Izvanredni turistički i privredni potencijali, pitoresknost Bokokotorskog zaliva, ali i multietnički i multikonfesionalni sklad čine Tivat otvorenom destinacijom za sve ljude na planeti koji žele i mogu da daju svoj doprinos u ostvarivanju naprednih ideja i vizija, na sopstveno i zadovoljstvo Tivćana. Planovi i projekti koji su u fazi realizacije, te oni u najavi, uvjeravaju me da će Tivat kako sada, tako i u budućnosti predstavljati zamajac u razvoju crnogorskog turizma i privrede'', istakao je Brajoivić.

Predsjednik Skupštine je takođe uputio čestitku povodom 21. novembra, Dana opštine Kotor-

„Ljepote i mogućnosti drevnog grada, koji milenijumima spaja kamene lovćenske hridi i talase Jadranskog mora, odvajkada su privlačile sve ljude dobrih namjera i volje da svojim životima i stvaralaštvom učine Kotor onim što je danas – dragulj svjetske kulturne baštine. Vremena su se mijenjala, ljudi takođe, ali vječni grad je opstajao i iznova izazivao divljenje i privlačio pažnju kako domaćih, tako i stranih turista, ali i privrednika i investitora. Imajući u vidu turističke, kulturne i privredne resurse Kotora, sa željom da lokalna i državna uprava što intezivnije sarađuju na volorizacijama započetih projekata i planova, uvjeren sam da grad ispod Lovćena čeka jednako bogata budućnost, kao što mu je i prošlost'', kazao je Brajović.

Komentari: 0

Novi komentar