Crnogorski Telekom

Predstavljena Premium Gift kartica

Crnogorski Telekom i Hipotekarna banka predstavili su danas Premium Gift karticu, prvu karticu na tržištu koja ne zahtijeva obavezan odlazak u banku i potpisivanje ugovora, a koja korisnicima donosi brojne pogodnosti, uključujući i popuste do 30% na preko 1200 lokacija u Crnoj Gori, koji su dostupni u okviru “Premium” programa. 
Objavljeno: 21. 11. 2017 - 12:29 Promjenite veličinu teksta: A A A

Premium Gift kartica će biti dostupna u iznosima (dopunama) od 20, 50, 100  i 150 eura, a kartica se može koristiti za plaćanje u zemlji i inostranstvu na prodajnim mjestima sa oznakom Mastercard, kao i za online plaćanje. Kartica je idealna za poklone, kao džeparac za djecu, za online kupovinu i plaćanje, za turiste, kao i sve one koji žele jednostavno i brzo da dođu do ušteda u kupovini zahvaljujući brojnim popustima koji su dostupni u okviru programa Premium.

Gordana Spahić, rukovodilac marketinga u Crnogorskom Telekomu, kazala je da je saradnja na Premium programu počela 2011. godine kada su Crnogorski Telekom i Hipotekarna banka lansirali prvu co-brand benefit karticu Premium, koja je već tada postavila nove standarde na tržištu Crne Gore.

 

Komentari: 0

Novi komentar