Uhapšen Podgoričanin

Ukrao upaljenog "renoa", odvezao se do Konika

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, u kratkom roku rasvijetlili krivično djelo oduzimanje vozila i tom prilikom lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo ovo krivično djelo.
Objavljeno: 21. 11. 2017 - 14:07 Promjenite veličinu teksta: A A A

Naime, službenici CB Podgorica su, 21.11.2017. godine lišili slobode I.R. (41) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krivično djelo oduzimanje vozila. On je, kako se sumnja, 20.11.2017. godine oko 16,20 časova, počinio krivično djelo oduzimanje vozila na način što je je iskoristio nepažnju M.P, vlasnika putničkog motornog vozila marke „Renault Megane“ podgoričkih registarskih oznaka, koji je vozilo prethodno ostavio upaljeno, sa ključem u kontakt bravi u ulici Mitra Bakića.

Nakon što je neopaženo ušao u vozilo I.R. se, kako se sumnja, odvezao sa lica mjesta u pravcu ulice Oktobarske revolucije a zatim je vozilo parkirao u ulici Spasoja Raspopovića na Koniku.

Kriminalističkom obradom policijski službenici su u kratkom roku identifikovali, locirali i lišili slobode I.R. zbog sumnje da je počinio krivično djelo oduzimanje vozila.

Vozilo je pronađeno i vraćeno vlasniku.

O događaju je obaviješten nadležni tužilac u Podgorici koji je naložio da se I.R. liši slobode i da mu se privede uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete po nepoznatom počiniocu, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo oduzimanje vozila.

Komentari: 0

Novi komentar