Radojičić objasnio zašto je smijenjen Dragan Adžić

Predsjednik Upravnog odbora Rukometnog saveza Crne Gore Zoran Radojičić rekao je da je smjena Dragana Adžića sa mjesta selektora naših rukometašica uslijedila zbog obaveze da “lavice” na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj nastupe u najjačem sastavu.Objavljeno: 21. 11. 2017 - 19:05 Promjenite veličinu teksta: A A A

Trofejnog stručnjaka naslijedio je Per Johanson, koji će biti na kormilu “lavica” na Mundijalu.

“Imali smo obavezu i prema domaćoj i međunarodnoj javnosti da se na Svjetskom prvenstvu pojavimo u najjačem sastavu. Zbog toga je i došlo do ovakve odluke u nedjelju, nakon meča ekipe Budućnosti u Ligi šampiona. Nije trebalo kvariti atmosferu pred taj susret da bi se ostvario pozitivan rezultat. Nama su interes uspjesi državnog tima i Budućnosti jer je to povezano jedno sa drugim. Trudili smo se da u određenom trenutku pronađemo najbolje rješenje”, rekao je Radojičić.

Per Johanson je u Crnu Goru stigao danas i imaće 10 dana da pripremi ekipu za Svjetsko prvenstvo.

Adžić je smijenjen 18.novembra, samo dva dana pred početak priprema nacionalnog tima za Svjetsko prvenstvo.

"Zahvalan sam na svemu tokom svih ovih godina. Izuzetna je čast biti trener u svojoj zemlji i gradu 18 godina", rekao je tada Adžić.

 

Komentari: 4

QQ

22. 11. 2017 - 07:38

kako je vedar ovaj cojek. veseo brate nema što. a još fino priča, nerazumije ni on sam što je htio reći. kako "sa njim na čelu" i njegovim oko njega napredovati?
najbolje rešenje

22. 11. 2017 - 08:01

"........u nedjelju, nakon meča ekipe Budućnosti u Ligi šampiona. ...Nama su interes uspjesi državnog tima i Budućnosti jer je to povezano jedno sa drugim. .." ispada da je "ovaj dasa" smijenio Adžića zbog interesa i povezanosti jednog sa drugim...nadalje: "nama su interes.." kome NAMA ili samo " NAMA" imaju interes, i zašto se ođe pominje interes i koje vrste je taj interes, Ima li išta rukometno u tom interesu? ILI ..."Trudili smo se da u određenom trenutku pronađemo najbolje rješenje" E, pa, nijeste, u određenom trenutku, izbrali PRAVI NAČIN. da dođete do toga "najboljeg rešenja. 3,14
MARA

22. 11. 2017 - 09:55

Sve suve inteligencije.Adžiću su uslugu napravili.Čovjek je zaslužio da odmori od susreta sa ovakvim osobama,a ovaj,pretpostavljam,nije jedini .Sad će biti veselo.Nema ko da postavlja suvisla pitanja.
re: MARA

22. 11. 2017 - 11:11

Maro. LIKE za tvoj komentar .
Novi komentar