CEDIS

I sjutra višesatna isključenja struje

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.Objavljeno: 21. 11. 2017 - 19:26 Promjenite veličinu teksta: A A A

Objekti u kojima se ugrađuju brojila biće bez struje od osam do 18 sati.

U Podgorici će nova brojila Zeta (Cijevna) i Zeta (Srpska).

U Podgorici, zbog radova na mreži, struju neće, od 11 do 14 sati i 30 minuta, imati dio ulice Milana Raičkovića (zgrade i naselje oko njih), od osam do 15 sati Centro metal u Donjoj Gorici i dio naselja oko njega , i od osam sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta dio Lamela ŽTO, kao i djelovi ulica Janka Đonovića, AVNOJ-a i Steva Boljevića.

Od devet do 14 sati bez napajanja električnom energijom ostaće dio ulice Vojislavljevića.

U Budvi, od devet do 14 sati, struju neće imati naselje Čelobrdo, a u Plavu i Gusinju, od devet do 15 sati, cjelokupno gradsko i seosko područje tih opština.

U Andrijevici će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostaće Oblo Brdo, od osam sati i 30 minuta do 11 sati Gnjili Potok i od 11 sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta Sjenožeta.

U Rožajama, od devet do 14 sati i 30 minuta, struju neće imati Klanac, a u Gusinju, od osam do 14 sati i 30 minuta, Grnčar (ogranak prema Derviševićima)

U Plavu će, od osam do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti Brezojevice ogranak prema Dašićima, a u Beranama, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta. dio Dapsića, Tmušiće, Kacuber, Skrivena, Tunel Lokve 1 i 2 i Motel Lokve.

U Baru, od devet do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Velje Selo, Agroeksport, Kunje, Karastanovići, Duškići, Nikezići, Pelinkovići, Mala i Velja Gorana.

U Herceg Novom, od deset do 17 sati, struju neće imati Sušćepan, Bijela, u blizini hotela Delfin, Igalo, iznad petlje u Igalu i dio korisnika Topla 2.

U Tivtu će, od devet do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostati dio korisnika Brdište, od osam do 13 sati dio centra Tivta u okolini bivšeg Vračara i od deset do 15 sati Donje Seljanovo.

U Bijelom Polju, od devet do 15 sati, struju neće imati Grubježići, Kičava, Stožer i Zminac.

U Mojkovcu će, od deset do 12 sati, struju neće imati Radnik.

U Kolašinu, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom biće Sela, od osam sati i 30 minuta do 15 sati, Vranještica, od 12 do 12 sati i 30 minuta Trebaljevo, Radigojno, Lipovo, GMorača, Rovca, Prekobrđa i od 12 sati i 30 minuta do 13 sati Rovca, Gornja Morača, Prekobrža i Manastir Morača.

U Kotoru će, od devet do 14 sati, bez struje ostati dio korisnika u naselju Ledenice3.

U Pljevljima,od osam do 15 sati, bez napajanja električnom energijom biće Vijenac, Ranč, Mijailovica, Dolinice i Podborova, a na Žabljaku, od devet do 15 sati, Krš, Stolac, Rudanaca, Pogrežđe, Ponor, Studenca, Palež i Gradina.

U Šavniku će, od deset do 15 sati, bez struje ostati Mljetičak.

U Ulcinju, od devet sati i 45 minuta do deset sati 15 minuta, bez napajanja električnom energijom biće Crpna stanica, dio ulice Voja Lakčevića, dio Bijele Gore i naselje iznad džamije kod kružnog toka.

Od deset sati 45 minuta do 11 sati i 15 minuta struju neće imati djelovi Nove mahale i ulice Ćazima Resulbegovića.

Od devet do devet sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom biće djelovi ulice Voja Lakčevića, Totoša i Meraje.

Od osam sati i 15 minuta do osam sati i 45 minuta, struju neće imati Totoši i dio Bijele Gore, a od osam do 14 sati i 30 minuta Krute - naselje Durakovići i Sukalići.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Komentari: 0

Novi komentar