Podgorica

Počelo kićenje grada

Ekipe “Komunalnih usluga” doo pored svojih svakodnevnih aktivnosti na održavanju objekata javne rasvjete, svjetlosne signalizacije i TK infrastrukture, početkom novembra mjeseca, započele su sa pripremama za već tradicionalno kićenje Glavnog grada.
Objavljeno: 23. 11. 2017 - 14:07 Promjenite veličinu teksta: A A A

 Kao i predhodnih godina, naše Društvo planira da završi sa novogodišnjim aktivnostima do 19. decembra, Dana oslobođenja Podgorice. Tom prilikom biće okićeni gradski trgovi: Trg nezavisnosti, Trg Bećir Bega Osmanagića i Rimski trg, gradske ulice, bulevari i kružni tokovi. Takođe, okitićemo i opštine u okviru Glavnog grada, uži centar Golubovaca i Tuzi.  

 Na centralnom gradskom trgu, kao i na Rimskom trgu biće postavljene  novogodišnje jelke.

Ove godine iz Budžeta Glavnog grada izdvojena su, kao i predhodnih godina,  sredstve za nabavku novih dekorativnih ukrasa u iznosu od 50.000,00€. Tom prilikom kupljeno je 304 komada LED svjetlećih lampica u nizu i 135 komada LED svjetlećih zavjesa, a koje ćemo uz ukrase nabavljene predhodnih godina montirati u užem dijelu grada kako bi i naša Podgorica blistala u ruhu modernog i savremenog evropskog grada.

 Koristimo priliku da pozovemo sve zainteresovane privredne subjekte da učestvuju u kićenju na način što će ispred svojih objekata okititi javne površine a samim tim doprinijeti lješpem izgledu Glavnog grada za predstojeće novogodišnje praznike. Napominjemo, da će im naše Društvo pružiti svu neophodnu tehničku logistiku u vidu radne snage, opreme i mehanizacije koja je neophodna za montažu i demontažu istih

Novogodišnji ukrasi će krasiti Podgoricu do 15-tog januara naredne godine kada će početi demontaža istih a sve u skladu sa obimom posla i vremenskim prilikama.

Komentari: 0

Novi komentar