Saopštenje lokalnog odbora

DPS Mojkovac: Čistog obraza za čisto lice grada

Vođeni potrebom da naš grad bude ugodno mjesto za život, a suočeni sa naslijeđenim milionskim dugom komunalnog preduzeća “Gradac“, odlučno smo se uhvatili u koštac sa zatečenim problemima, kako bi sliku nekada zapuštenog Mojkovca zauvijek poslali u zaborav. Danas, kada je kod naših oponenata evidentna selektivna amnezija u odnosu na vrijeme kada se samo u gumenim čizmama moglo doći do željezničkestanice,  jasno je da smo uspjeli da očistimo lice Mojkovca, koji je danas slika i prilika našeg čistog obraza, baš onako kako su nas odmalena i vaspitavali, saopšteno je iz mojkovačkog odbora DPS-a. 
Objavljeno: 23. 11. 2017 - 16:16 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Da ne ostane zaboravljeno, danom stupanja na dužnost novog rukovodstva u komunalnom preduzeću „Gradac", zatečen je  milionski dug, koji je u tom trenutku bio trostruko veći od ukupnih godišnjih prihoda. Vođeni odlučnom politikom da Mojkovac postane grad u kom će se igrati i radovati naša djeca, grad u kome će stasavati kao ljudi, lokal-patriote i rodoljubi, radom i trudom obračunali smo se sa svim onim negativnim - i što je bilo, i što dolazi Uvođenjem mjera kontrole i standarda, „Gradac“ danas ima uspostavljen standard  ISO 9001 i standard u oblasti kvaliteta HACCP. Preuzeto je održavanje gradske rasvjete, održavanje lokalnih puteva, organizovana zaštitarska služba, dok su neuporedivo povećane površine zasađene cvijećem i hortikulturnim biljem. Naravno da to ne može ni znati ni priznati onaj ko u Mojkovac dolazi na predizbornu ekskurziju. Niti se od takvih to očekuje" ističe se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika. 

Život u Mojkovcu, naglašavaju, teče 365 dana u godini, "a mi ćemo i nakon 26.novembra, kada političke goste ispratimo, nastaviti da iz dana u dan doprinosimo ljepšem licu našeg Mojkovca. U nedjelju, čistog mojkovačkog lica - za broj 1". 

 

Komentari: 9

podbisce

23. 11. 2017 - 16:39

Mojkovac je oduvijek bio grad ciji su gradjani postovali iskrene, sposobne, cestite ljude i domacine ! Ovog puta sam sigurna da podrska nece izostati i da ce pobijediti sve one koji su tu jednom u 4 godine, cisto navrate sa par autobusa iz Balabana da naprave neki kvazi skup na kome ce opet poslati poruku sa porovokativnim tonom, onim najgorim , izdajnickim ! Tako da MOJKOVAC POBJEDJUJE !
danijela

23. 11. 2017 - 16:40

Bravo !!! Tako je, za naš Mojkovac !!!
Karlito

23. 11. 2017 - 16:40

Mojkovac zna sta ce izabrati ono sto je dobro za njega, a to je jedino i samo DPS!
Ostatija

23. 11. 2017 - 16:41

Da li ce i kad shvatiti ''gospoda'' sa crvenim kravaticama da u Mojkovcu nisu dobrodosli ni oni , ni oni koji bi Mojkovac poklonili segrtima cetnickog vojvode... ??
Mojkovčanin

23. 11. 2017 - 17:38

Bogami vas razbijaju ti crveno kravataši.Živi bili pa viđeli!!
Qatar

23. 11. 2017 - 16:58

Sa sigurnoscu mogu da vam kazem, Mojkovcani su izabrali, i uvijek su bili na pravoj strani!
Don

23. 11. 2017 - 16:59

Mi imamo tu srecu da smo u mogucnosti da biramo partiju koju mi smatramo za najbolju, a to je u svakom slucaju DPS!
enis -urac

23. 11. 2017 - 19:37

Dragi mojkovcani da pobijede posteni zaokruzite 5 .
hvalospev

23. 11. 2017 - 19:51

Ovo direktora komunalnog spremaju za predsjednika opcine ili ? A stari ode u Titograd da pojaca mojkovacki klan ?
Novi komentar