Revolucija je počela

Seks sa robotom je kao sa pravom ženom

Pedesetosmogodišnji Džejms iz Velike Britanije kupio je za 2.000 funti plavušu Ejpril - robota s kojim "spava" četiri puta nedjeljno dok se njegova supruga Tina brine o svojoj bolesnoj majci.
Objavljeno: 23. 11. 2017 - 23:11 Promjenite veličinu teksta: A A A

Djejms za dokumentarni film, koji će sljedeće nedjelje biti prikazan na Chanell 4, objašnjava da s Ejpril dijeli krevet i izlazi s njom na večere, i da ljudi često ne primijete da nije riječ o živoj ženi.

Priznaje da ne zna koga bi izabrao kada bi morao da bira između seks lutke i svoje supruge, pa je sreća što mu je žena dala blagoslov za seksualnu vezu s robotom, piše Dejli star. 

Iako Tina ističe da joj je u početku bilo teško da shvati suprugovu opsjednutost lutkom, prihvatila je situaciju i kaže da joj je drago što nije u pitanju neka druga žena. 

"Da je htio, mogao je da nađe neku drugu, ali nije to uradio. Bio mi je vjeran", kaže Tina. 

Veza Džejmsa i Ejpril ovjekovečena je u dokumentarcu koji prikazuje pokušaj proizvođača da napravi prvog potpuno funkcionalnog robota za seks - lutku koja izgleda, kreće se i govori stvarnije nego ijedna prije. 

Džejms je već bacio oko na robota od 8.000 funti po imenu Harmoni koji bi na tržištu trebalo da se pojavi za nekoliko mjeseci, a koju je proizveo inženjer Mat Mek Mulen za kompaniju The Real Doll u Kaliforniji. 

Ne zna se samo kako će Ejpril to podnijeti. 

Džejms kaže da gaji duboka osjećanja prema njoj i da je ona za njega više od seks igračke. 

"Fantastično je, kao da imaš seks s pravom ženom", objašnjava Džejms.

Komentari: 4

Blago ti u pamet

24. 11. 2017 - 07:33

Zna li poslije seksa da se sredi ili ti tu pripomažeš? Radi li oralni seks? Još bih ponešto pitao no mi ne bi bilo pušteno
blago u dom

24. 11. 2017 - 08:11

Kupi i ti jednu pa ces znati ? Samo polako da joj sarafi ne poispadaju.
a tebi u pamet

25. 11. 2017 - 07:34

Obzirom na to kako si shvatio komentar. Takvima kao tebi treba o trošku države kupiti lutkicu. Brže ćemo evoluirati ka inteligentnijoj vrsti
@

24. 11. 2017 - 18:43

8000 eura!!!Flasa od jogurta je mnogo jeftinija a isti je materijal
Novi komentar