Radnik kompanije “Voli"

Madžgalj zadržan na Intenzivnoj

Radnik obezbjeđenja Marinko Madžgalj (30) teško je povrijeđen juče oko 11 sati na otvaranju marketa ,,Naš diskont“ na Zabjelu kada je sa prvog sprata propao kroz zaštitnu ceradu. Kako je Pobjedi saopšteno iz Kliničkog centra Crne Gore, Madžgalj je primljen sa povredama glave i grudnog koša i smješten je na odjeljenju Intenzivne njege.  
Objavljeno: 24. 11. 2017 - 06:46 Promjenite veličinu teksta: A A A

Pobjeda prenosi da je, do zaključenja lista, stanje Madžgalja bilo je stabilno. Istraga će utvrditi kako je došlo do nezgode.

Sinoć su se iz kompanije „Voli“ oglasili saopštenjem, navodeći da Madžgalj nije bio na radnom zadatku u vrijeme nesreće.

- Radnik koji se na našu veliku žalost povrijedio u novootvorenom marketu u tom trenutku nije bio na svom radnom mjestu, tj. nije imao radni zadatak u tom djelu objekta – saopštili su iz Volija.

Dodali su da je „ugrozio svoj život nepažnjom, samoinicijativno“, krećući se u dijelu zgrade u kojem nije dozvoljen ni ulaz ni prolazak.

- Duboko žalimo zbog toga što se dogodilo i uz našeg smo kolegu i njegovu porodicu, sa velikom željom da se što prije oporavi i pružamo svu potrebnu podršku – saopštili su iz kompanije ,,Voli“.

Komentari: 2

Xaxa

24. 11. 2017 - 12:17

Ne sigurno je dosao samoinicijativno u novo otvorenu zgradu volia i bacio se u taj ambis... Isto ka sto su onih 50tak radnika zadnjih 3-4 dana metlama lopatama i krpama obigravala oko tog istog objekta , isto samoinicijativno bez da su pozvani ili im naredjeno da ciste nose fizikalisu... Odavno je poznato da je u CG sve podredjeno poslodavcu. Isto kao sto prilikom zaposlenja prvo potpisete bjanko sporazum o prekidu radnog odnosa . Odavno je poznato da u cnoj gori ako zaposlite zenu u trgovini u vecini slucajeva toje kao da ste se razveli, gledacete je po par sati dnevno, ujutru kad odlazi na posao i kasno u ece kad se vraca sa posla...
Heisenberg

24. 11. 2017 - 19:53

Ako je zabranjen "ulazak" i "izlazak" u tom dijelu, kako ste uopste dobili upotrebnu dozvolu? I da li to znaci da ako ja radim na npr. u delti, da ne smijem dalje od pokretnih stepenica 30 metara? Jer to nije moje mjesto rada? Pa zar nije citav objekat mjestor ada?
Novi komentar