Uprava policije

Uhapšen bračni par iz Podgorice zbog zlostavljanja Albanca

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili slobode dva lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo protivpravno lišenje slobode u sticaju sa krivičnim djelom zlostavljanje i u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda. 
Objavljeno: 24. 11. 2017 - 14:28 Promjenite veličinu teksta: A A A

Naime, službenci CB Podgica su, postupajući po prijavi od 23.11.2017. godine, koju je podnio J.T. (56) iz Albanije, lišili slobode bračni par H.A. (52) i G.S. (44), oboje iz Podgorice, zbog sumnje da su počinili krivično djelo protivpravno lišenje slobode u sticaju sa krivičnim djelom zlostavljanje i u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.

Oni su, kako se sumnja, tokom proteklih šest dana fizički zlostavljali i primoravali oštećenog J.T. da obavlja različite teške fizičke poslove. Tom prilikom su mu nanijeli povrede a takođe poslednja dva dana nisu mu, kako se sumnja, davali ni hranu.

Oštećeni J.T. je smješten u KBCG gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede i gdje je on zadržan  radi daljeg liječenja.

O svemu je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se H.A. i G.S. liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili navedena krivična djela, kaže se na kraju saopštenja.

 

Komentari: 5

ko bi vjerovao

24. 11. 2017 - 15:54

Vidi ti titogradske robovlasnike ! Po par mjeseca u zatvor i da ovom muceniku plate nekoliko hiljada odstete i njegovo lijecenje .
TRAGOM TRAGEDIJA

24. 11. 2017 - 18:48

Stav ade CIKOTICI ,, jos ako su ,,STAROPODGORICANI ,, smijeh ,, zaostalost
Savjet

24. 11. 2017 - 16:16

Protjerajte ih nazad u Republiku Srpsku pak nek tamo djele nacisticku pravdu
A NONY

24. 11. 2017 - 21:25

Ma, oni su to "za krst časni (arkan-amfilohijev)i slobodu zlatnu"! Svakodnevna srpsko-fašistička propaganda protiv Albanaca i drugih manjina je tim stvorenjima suženog i pomračenog mozga dala motiv da učine to patriotsko djelo! Vjerujte da nijesu uhapšeni oni bi se sami pohvalili šta su uradili neprijateljim Srba!
&&77

25. 11. 2017 - 14:00

Salih i Gondze...pravi srbi pravoslavci. Haha jadni ste
Novi komentar