Do prvog jula

Granični prelaz Kobila – Vitaljina zatvoren

  Granični prelaz Kobila – Vitaljina zatvoren zbog rekonstrukcije do prvog jula 2018. Godine, saopšteno je Portalu Analitika iz Uprave policije.
Objavljeno: 27. 11. 2017 - 15:49 Promjenite veličinu teksta: A A A

Republika Hrvatska je „Akcijskim planom unapređenja stanja na graničnim prelazima i ispunjenja obaveza iz 24. poglavlja u vezi sa postupanjem u Evropskoj uniji“ preuzela obavezu izgradnje novog graničnog prelaza. Izgradnjom novog graničnog prelaza će se, kako se navodi u dopisu koji su uputili, zadovoljiti šengenski standardi u pogledu izgradnje i opremljenosti graničnog prelaza Vitaljina.

Granični prelaz će biti zatvoren za saobraćaj i promet roba i putnika u oba pravca, a do ponovnog otvaranja saobraćaj će biti preusmjeren na Granični prelaz Debeli brijeg – Karasovići.

Komentari: 1

suvremena rampa.

27. 11. 2017 - 16:20

Joj brale kad sam jednom tamo prolazio da izbjegnem guzvu na Debeli brijeg a onaj zandar podize rucno neku cijev ofarbanu u crveno -bijelu a na kraju nje kamen zavezan cicom kao protivteg pomislih da nijesam zalutao u Afriku. Mogli su nasi iskoristit to vrijeme malo da osavremene onu sprdnju od prelaza.
Novi komentar