Romantična ispovijest

Pike: Ovako je počela Šakirina i moja ljubav

Zajedno su već sedam godina, o njihovoj romansi se i te kako pisalo i pričalo, a uspjeli su da dokažu da im je odnos jači od svih tračeva i spekulacija o raskidu.



Objavljeno: 28. 11. 2017 - 23:45 Promjenite veličinu teksta: A A A

Fudbaler Barselone Žerard Pike i pjevačica Šakira zajedno su već sedam godina. Par uživa u odgajanju sinova Milana i Saše, a sada je Pike ispričao kako je počela njihova ljubavna priča.

- Šakiru sam prvi put sreo u Madridu na snimanju spota za pesmu "Waka Waka" za Svjetsko prvenstvo u fudbalu 2010. godine. Zatražio sam joj broj telefona, i sve se promijenilo... Stigla je u Južnu Afriku pre nas, jer je pjevala na ceremoniji otvaranja. Posao sam joj poruku: "Kakvo je vrijeme?" Generalno, kada postaviš tako glupo pitanje, dobiješ odgovor: "Hladno je, ponesi jaknu". Ali ona je napisala dug pasus sa detaljnim temperaturnim promjenama tokom dana. Pomislio sam "Bože ovo nije normalno". Mali detalji u njenoj poruci otkrili su emocije. Počeli smo da se dopisujemo tokom prvenstva, a jedina prilika kada sam mogao da je vidim bila je tokom finala, jer je nastupala i na zatvaranju. Rekao sam joj da ću doći do finala, samo da bih je vidio, a ostalo je istorija - ispričao je Pike, prijeneli su svjetski mediji.

Komentari: 2

glikogen

29. 11. 2017 - 15:58

e pa zafali se caviju inijesti i druzini sto si doso do finala..
Savjet

29. 11. 2017 - 18:13

:) E pa bilo bi cudo da neko da miran, pozitivan uzdrzan komentar u ovoj drzavi. Glavu u svijet , ucite strane jezike oli ce vas stranci obilazit u sirokom luku. Civilizujte se ljudi
Novi komentar