Nakon što je ozvaničio vjeridbu

Svi pričaju o poruci bivše djevojke princa Harija

Samo 24 sata nakon vijest o vjeridbi princa Harija, njegova bivša djevojka Kresida Bonas postavila je na Instagram poruku koja je zaintrigirala javnost.
Objavljeno: 29. 11. 2017 - 23:20 Promjenite veličinu teksta: A A A

Glumica koja se sa princem zabavljala od 2012. do 2014. godine privukla je pažnju kada je na društvene mreže postavila crtež djevojčice i dječaka uz natpis koji je sve naveo na razmišljanje. Da li je ova poruka upućena princu!?

– Bez obzira na to koliko vjeruješ da si obrazovan, talentovan, bogat ili kul, kako tretiraš ljude sve govori – stoji na sličici uz koju je 28-godišnja Kresida napisala kratko “istina”.

kresida

 

Za mladu glumicu su mnogi mislili da će postati nova članica kraljevske porodice, a ona je ljetos otkrila kako veza sa šarmantnim princom uopšte nije bila bajka.

– Ljudi te stave u određen kalup i to je sve što ti dozvoljavaju da budeš, pogotovo u Velikoj Britaniji. Tako su me vidjeli i nakon što smo raskinuli. Morala sam da radim više kako bih pokazati šta sve mogu i dokazala da nisam samo njegova bivša devojka – ispričala je tada Kresida.

Komentari: 2

kresida

30. 11. 2017 - 08:22

Ima simbolike u njenom imenu .
sfd

30. 11. 2017 - 22:26

sto cini titula. nije bitno jesi lijep momak. bitno je da si dobar finansijski ili da si neki titulas, eto ti lijepih djevojaka.
Novi komentar