Otvorio dušu

Džej Zi konačno priznao zbog čega je prevario Bijonse

Iako je Džej Zi (47) suprug žene koja je proglašena najljepšom i najbogatijom na svijetu, to ga nije spriječilo u preljubi.
Objavljeno: 30. 11. 2017 - 13:05 Promjenite veličinu teksta: A A A

Džej Zi je za New York Times priznao kako je i zašto prevario Bijonse.
O njegovoj neveri dugo se nagađalo, a sada je napokon i potvrđeno da se nevjerstvo, koje je Bijonse opevala u svom hitu ‘Lemonade’, zaista i dogodilo.

– Zamotao sam svoje osećaje i to je dovelo do prevare – rekao je ponizno Džej Zi i dodao da su odmah nakon svega on i Bijonse išli kod psihologa na bračno savjetovanje, koje je i zaslužno za opstanak njihovog braka.
Slavni muzičar priznao je da su ga traume iz prošlosti natjerale da se ogradi od svojih osjećaja, a to ga je navelo i da prevari svoju lijepu suprugu.

– Morate preživjeti, a kada ste u fazi preživljavanja tu nema mesta za emocije. Čak i kada imate ženu, kao što je bilo u mojem slučaju, emotivno se potpuno zatvorite – rekao je.
Iako nikada nije imenovao ženu s kojom je prevario Bijonse, ona ju je prozvala ‘Becki s lepom kosom’. Osim što je Bijonse pjevala o njegovom neverstvu, o njemu je progovorio i sam Džej Zi u svom hitu “4:44”.
Na pitanje kako to da se nisu razveli, muzičar je odgovorio:

– Većina ljudi bi se razvela jer otprilike 50 posto brakova završava se razvodom. Za mene je najgora kazna gledati lice osobe koju sam iznevjerio. Od tog sam incidenta zaista sazreo. Fokusiran sam na muziku i na umjetnost koju Bijonse i ja zajedno stvaramo. Zajedno smo jači, a stvari koje su se dogodile ostavili smo u prošlosti – zaključio je Džej Zi, navodi story.hr.

Komentari: 0

Novi komentar