Iskreno

Jelena Karleuša: Istina je, Duško mi je zabranio da snimam film

Producenti iz Istanbula ponudili su Jeleni Karleuši da učestvuje u visokobudžetnom projektu u kojem bi se pojavljivao i njen muž Duško Tošić, i sve to za ogroman honorar, ali do saradnje nije došlo jer ih je JK odbila zbog svog supruga.
Oni su našoj zvijezdi nudili ozbiljan honorar da je mjesecima danonoćno prate, ali joj je suprug Duško zabranio da potpiše ugovor. S obzirom na to da bi i on morao da se pojavi u pojedinim kadrovima, što ne želi, Jelena ga je poslušala i Turcima se zahvalila na ponudi rekavši “ne“, saznaje Kurir.
Objavljeno: 30. 11. 2017 - 14:28 Promjenite veličinu teksta: A A A

Pop diva je imala veliku želju da prihvati primamljivu ponudu i sada joj je krivo što je ta saradnja propala. Ali Duško u javnosti želi da se pojavljuje samo zbog uspeha u fudbalu i njegovog kluba Bešiktaš, nikako da na tacni javnosti daje svoj privatni život. Znajući to, Jelena nije imala nikakve šanse da ga ubijedi da pristane na saradnju.

– Projekat je zamišljen tako da JK priča o svojim studijskim snimanjima, roditeljstvu, pripremama za nastupe u zemlji i inostranstvu, a poseban segment bio je namijenjen njenom braku s Tošićem, koji je velika zvijezda u Turskoj – kaže izvor Kurira, a Jelena sve to i potvrđuje.
– Tačno je da sam imala ponudu od Turaka, ali Duško nije za saradnju. Nepotkupljiv je ma koliko da mu nude novca. Šta da radim, ja bih pristala na keca. Čovjek je bogat i ne treba mu para, a mi siromašne supruge moramo da se složimo. Inače, Duško voli da ja kažem kako trošim svoju lovu, a ne njegovu. Skoro sam izjavila da sam zaradila više para od njega, ali to je bilo samo na nedjeljnom nivou. Na mjesečnom nema šanse da ga prestignem, a tek na godišnjem da i ne govorim – iskreno je rekla Jelena za ovaj dnevni list.

Komentari: 3

Sultani i Pase

30. 11. 2017 - 22:47

Mora da su TURCI ponudili neki ,,HAREM ,,gde se snima samo po danju ,a nocu se ugase kamere ,
Bukovik

01. 12. 2017 - 15:07

Jes, film je bio žanra " Strave i užasa", jer od silnoga botoksa u obraze (pet oka u vr glave), i od 20 litara silikona, mogla bi slobodno da igra neku horor prikazu!
ma

02. 12. 2017 - 14:24

Dusko je bre dete musko .
Novi komentar