Curb Your Enthusiasm, S09E09: Orgazmi u izobilju

Lari Dejvid rekao je više puta da je seks precijenjena rabota. Ipak, sada jedao obećanje novoj curi – pod uslovom da poptiše ugovor o seksualnoj povjerljivosti.
Objavljeno: 01. 12. 2017 - 14:37 Promjenite veličinu teksta: A A A

Sama pomisao na Larija Dejvida u krevetu dovoljna je da ubije libido. Nije tu riječ o fizičkom izgledu ili seksualnim sposobnostima sedamdesetogodišnjeg motora serije „Curb Your Enthusiasm“. Više se radi o Larijevoj neuništivoj potrebi da brblja i izbacuje neprikladne komentare na svakih 30 sekundi.

Kultni heroj stend-ap komedija je više puta i sam rekao da je seks precijenjena rabota. Ipak, u predfinalnoj epizodi devete sezone Lari je obećao novoj curi Bridžit, pazite sad - orgazme u izobilju!

Glavni rukavac priče bio je posvećen Larijevim pregovorima sa Lin-Manuelom Mirandom, zvijezdom hiperpopularnog brodvejskog mjuzikla „Hamilton“, kog treba da ubijedi da prihvati ulogu Salmana Ruždija u mjuziklu „Fatva!“. Lari se naoštrio prije sastanka, siguran da neće pristati da Miranda utiče na koncept. Onda se glumac smjestio za ogromni kancelarijski sto - i sve je palo u vodu. Sto je potpuno blokirao Larija, stvarajući mu osjećaj da je Miranda njegov šef kog mora da sluša bez pogovora.

Nažalost, jedini smiješni momenat vezan za pregovore bilo je Larijevo djetinjasto utrkivanje do kanclearijskog stola sa Mirandom. Bilo je nemoguće oteti se utisku da ovom segmentu nešto nedostaje. U prilično tankoj epizodi najbolje momente donijele su fore na račun seksa – od Džefovog novog kaubojskog šešira zbog kog sve cure odmah šire noge i potreban mu je kiropraktičar za penis, do Bridžit koja iznosi najsmješnije „falusoidne priče“ pred Larijevim društvom.

Ljudi moji, pa kakav je izraz lica nabacio Lari kada je Bridžit počela da priča o „Piterovom krivom tornju“, ujedanju zadnjice i bradavica, maženju bivšeg momka čije čupavo međunožje krije „džonsona“ sitnog poput ptičice... Zbog toga je pokušao da je natjera da potpiše ugovor o seksualnoj povjerljivosti, minut prije „akcije“ u krevetu.

Dok je Lari vikao na ljutitu Bridžit, otkrivajući koliko će orgazama dobiti pod uslovom da nikada nikome ne otkrije pojedinosti u vezi sa njihovim seksom, tačno ste morali da se skotrljate sa stolice zamišljajući ih u krevetu. Glupavo uvođenje Larijeve bivše gazdarice, koja je ukrala osušeni fikus iz njegove kuće i završila u TV sudnici sa „oštećenom strankom“ zbog toga, vrijedilo je makar zbog momenta kada ga je Bridžit spazila na malom ekranu i povikala prijateljici: „Evo ga! To je Long Balls Larry!“

Iduće sedmice čeka nas finalna epizoda pod nazivom „Fatwa!“ Čisto sumnjamo da će Lari isporučiti orgazme u izobilju bilo kome, ali nadajmo se da će makar imati završnicu potentniju od ove epizode.

M. I.

FOTO: 411mania.com

Komentari: 0

Novi komentar