BOLOVAO SAM ZBOG NJEGA

Feđa Stojanović progovorio o smrti sina

Glumac Feđa Stojanović se prije nekoliko mjeseci susreo sa onim što bilo koji roditelj sebi ne želi. Njegov sin Uroš, preminuo je iznenada u 44. godini u Americi.
Objavljeno: 04. 12. 2017 - 14:11 Promjenite veličinu teksta: A A A

Prvi put nakon nemilog događaja, glumac je smogao snage da priča o njegovom odlasku.Feđa ističe da je njihov odnos bio prilično nesvakidašnji, ali prije svega ispunjen emocijama. No, problem je, kako glumac ističe, bio u Uroševoj tvrdoglavosti zasnovanoj na kreativnosti.

 

- Užasno mi je teško i osjećam se strašno što baš ništa u životu nije htio da me posluša. Možda sam ja previše pristajao na kompromise u životu, ali on nije. Tu je možda i pokleknuo. Mnogo je vjerovao ljudima, pogotovo onima iz svoje branše. I mislim da je tu pogriješio - iskren je glumac.

Ne bi li izbjegao medijsku pompu oko smrti nasljednika, Feđa se posvetio poslu pa sada radi na seriji "Istine i laži". Ističe da je njegov sin bio osobenjak i da je živio po svojim pravilima.

- Bio je ekscentrična osoba, takav je rođen i sve što sam bolovao zbog njega, bolovao sam dok je bio sasvim mali jer sam shvatio da je on takav i da ništa ne pomaže. Imam utisak da mu je moj razvod od njegove majke veoma teško pao i da se sa time nije pomirio do kraja života - dodaje Feđa.

Koliko je njegov sin bio specifičan, govori nekoliko činjenica i čudnih detalja. Oženio se u Americi, ali nikoga nije obavijestio o tome.

- Posljednjih godina smo kontaktirali isključivo mejlom jer je zabranio da mu telefoniram i to samo zato što sam ga, po njegovom mišljenju, gnjavio - ističe neutješni glumac.

Uroš je iznenada preminuo u 44. godini, a srpskoj javnosti je postao poznat nakon režiranja filma "Čarlston za Ognjenku".

 

Komentari: 0

Novi komentar