Jeo isto skoro svaki dan

Šešelj otkrio kako je pobijedio rak

Uz pomoć zdrave ishrane i pridržavanja svih savjeta ljekara, ali i dvije hemioterapije od po dvije doze kojima je podrvgnut od kada se prije tri godine vratio iz Haškog pritvora, lider radikala Vojsilav Šešelj uspio je da pobijedi rak na debelom crijevu i metastaze na jetri.
Objavljeno: 04. 12. 2017 - 15:11 Promjenite veličinu teksta: A A A

Šešelj kaže da je bio ubijeđen da će uspjeti u borbi protiv opake, smrtonosne bolesti, te da se zbog toga osjeća odlično.

- Najviše sam forsirao voće, koje je puno šećera, što je i uticalo na to da se ugojim umjesto da smršam. Da je sezona smokvi još malo potrajala, zgadila bi mi se pomisao na to rajsko voće. Morali bismo i da otvorimo neki tajni prolaz za uvoz iz Crne Gore (smijeh), jer sam dnevno jeo po kilogram smokvi. Takođe, jeo sam i dosta povrća, ali ne valja ni biti samo vegetarijanac - objašnjava Šešelj za Telegraf, koji je ove promjene uneo u život po povratku sa "službenog puta".

Šešelj naglašava da je to što je ostao maksimalno aktivan na političkoj sceni Srbije, kao i to što piše knjige i tako se umno angažuje, takođe doprinijelo borbi.

- Ne bavim se sportom, ali se trudim da dva puta nedjeljno idem na dvočasovno plivanje. Ne mogu baš da plivam kraul, zbog ugrađenog pejsmejkera, ali praktikujem prsni stil. Ide, onako penzionerski - objašnjava lider radikala i ističe da se, bez obzira na sadašnje dobro zdravstveno stanje, ipak neće pojaviti na zakazanom žalbenom pretresu 13. decembra u Hagu.

- Ne! Rekao sam da se dobrovoljno ne vraćam tamo odakle su me brutalno izbacili - objasnio je Šešelj i naglasio da ga ne zanima dalji žalbeni proces.

 

Komentari: 6

smokeva djeco , smokeva

04. 12. 2017 - 15:21

Imam kaze tvi tumova : Vucko ,Toma i onaj Vaduvovic .
Objektivni

04. 12. 2017 - 16:01

Zali boze . Duhovit , bistar , obrazovan , harizmatican . Ali umjesto pravdi i postenju okrenut zlu i zlocinu . Kao i Milosevic uostalom . No , to vise nije crnogorski problem mada ovdje ima dosta istomisljenika . Vojvoda i slicne bulumente .
Ratni zlocini

04. 12. 2017 - 16:51

Seselja je sramotno počinjati. Razlog je sto je organizirao ratne zločine...
Objektivni

04. 12. 2017 - 20:23

Svi znano da je to tako . Zbamo da je jade radio sa svojom bagrim četničkom. Ali..... Sud je rekao sto je rekao i to je činjenica . Nije prvi sto se izvukao . Po mom misljenju je trebao biti osudjen ali ne sudim je . Trebao je i " novinar " Emilo zaglaviti jedno 10-15 godina ali se i on izvuce . I oni koji to dobro znaju proglasise ga" uglednim parlamentarcem. "
CRNOGORAC

05. 12. 2017 - 05:13

TEBE JE SIGURNO TERAPIJU PROPISO CIKA DRAZA A TRAVE STIGLE SA R. GORE PO REPCETU CETNICKOME OD BRACE SRPSKE KACEVANDE,FILARETA,PAHOMIJA,AMFILOFIJA I OSTALE SRPSKE BRATIJE TO SAMO MOGU SRBI DA POBIJEDE NEPOBEDLJIVO KA NEBESKI LJUDI.
Šarlatan

05. 12. 2017 - 11:38

Nije ni bio bolestan.
Novi komentar