Lijevi dlan

Prsti skrivaju tajnu vašeg uspjeha

Dužina domalog prsta u odnosu na kažiprst otkriva mnogo o našoj ličnosti. 
Objavljeno: 04. 12. 2017 - 16:33 Promjenite veličinu teksta: A A A

Analize ličnosti na osnovu fizičkih osobina nisu rijetkost, vjerovali mi u njih ili ne. Mnoge vuku korijene iz drevnih vremena, a jedna je od najpopularnijih je analiza ličnosti na osnovu dužine domalog prsta i kažiprsta.

Pogledajte svoju lijevu ruku: uočite dužinu domalog prsta u odnosu na kažiprst i saznajte više o vašoj ličnosti.

Tip A: Domali prst duži od kažiprsta

Volite da rizikujete i to vam se uvijek isplati. Isijavate šarm i zbog toga vole da flertuju s vama, ili uvijek odgovaraju na vaš flert. Znate što želite i potrudićete se da postignete svoj cilj bez obzira na sve. Vašu ambicioznost mnogi mogu pogrešno da nazovu agresivnom.

Idealni poslovi za postizanje uspjeha i lično ostvarivanje su: marketing, trgovina, sva radna mjesta koja uključuju direktan rad s ljudima...

Tip B: Domali prst kraći od kažiprsta

Obožavate izazove. Samouvjereni ste, neustrašivi, rođeni za mjesto vođe. U stresnim situacijama volite da preuzmete kontrolu u svoje ruke i mirno se fokusirate na traženje rješenja za problem koji je pred vama. Snalažljivi ste i zato vam se prijatelji uvijek obraćaju kada su u potrazi za dobrim savjetom.

Idealni poslovi za postizanje uspjeha i lično ostvarivanje su: učitelj, profesor, političar...

Tip C: Domali prst i kažiprst jednake dužine

Smireni ste i osjećajni. Empatični ste i osoba koja saosjeća s problemima drugih ljudi, pa vam mnogi često povjeravaju svoje najdublje tajne - ponekad čak i osobe koje uopšte ne poznajete. Svojom toplinom jednostavno svima ulivate povjerenje, a vi ste ionako najsrećniji kada nekome možete da pomognete.

Idealni poslovi za postizanje uspjeha i lično ostvarivanje su: medicinska sestra, socijalni radnik, psihoterapeut...

Komentari: 0

Novi komentar