Samo u m:tel-u

Od petka prodaja najnovijeg Huawei telefona Mate 10 Pro

Kompanije Huawei i m:tel večeras su u Podgorici premijerno za crnogorsko tržište predstavile Huawei Mate 10 Pro - mobilni telefon koji najavljuje novu eru inteligentnih mašina. 
Objavljeno: 05. 12. 2017 - 20:25 Promjenite veličinu teksta: A A A

Mjesec dana nakon svjetske premijere u Minhenu, u prisustvu brojnih zvanica predstavljene su vrhunske performanse ovog uređaja koji podiže iskustvo korišćenja telefona na do sada neviđen nivo. Huawei Mate 10 serija nastavlja svoju tradiciju superiorinih karakteristika, ujedno promovišiću i inovativni mobilni čipset Kirin 970.

- Odlična saradnja koju imamo sa kompanijom Huawei ponovo je rezultirala činjenicom da će ovaj uređaj u Crnoj Gori prvo biti dostupan u poslovnicama kompanije m:tel. Naš trend da prvi nudimo nove usluge i najnovije uređaje nastavićemo i u narednoj godini, uz još bogatiju i povoljniju ponudu paketa, kako u mobilnoj, tako i u fiksnoj telefoniji - kazao je ovom prilikom izvršni direktor kompanije m:tel Vladimir Lučić.

- Huawei Mate 10 serija donosi prvu mobilnu platformu, zasnovanu na vještačkoj inteligenciji čime pokreće novu eru inteligentnih telefona. Huawei je učvrstio svoju poziciju na svjetskom tržištu, tako da se broj naših korisnika svakodnevno povećava - izjavio je Žaožengven Džeki, regionalni direktor terminalnog odjeljenja Predstavništva Srbija, ističući da se Huawei kao treći proizvođač mobilnih uređaja, pozicionirao na listi najvrjednijih svjetskih brendova.

Najsavremeniji Huawei proizvod predstavila je Senior Training Manager iz kompanije Huawei Aleksandra Aleksić.

Huawei Mate 10 Pro odlikuje unaprijeđena kamera sa dvostrukim sočivom, koja je plod nastavka uspješne saradnje sa prestižnom kompanijom Leica. Telefon posjeduje dugotrajnu i snažnu bateriju, a otporan je na vodu i prašinu.

Mate 10 Pro će biti prvo u ponudi kompanije m:tel u Crnoj Gori već od petka, 8. decembra. Rezervacije su putem Facebook profila kompanije m:tel Mtel Imate Prijatelje omogućena je već od 1. decembra, a za prvih 20 korisnika obezbijeđen je poklon Huawei 360 Panoramic kamera.

Više informacija o ponudi m:tel-a zainteresovani mmogu pronaći na Facebook stranici Mtel Digitalna Fabrika, web site-u www.mtel.me ili pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Komentari: 0

Novi komentar